отлеждане на лайка

 • A
  Колеги,дайте съвет за хербицид в лайката.Става въпрос за широколистни плевели.
 • М
  Здравейте, Сега като е забранен Афалон, с какво пръскате?
 • У
  Зевс благодаря за помощта, имам спомен въпреки, че ми баннаха профила. Извине ме, че те засегнах, но според мен имаш капацитет да отговориш конкретно. Предвидливо си писал в темата, ама що така хапливо и с емотикони. Кажи смирено, абе колега питай агроном, рисковано е. Имам колеги, който си работят с агроном и са изоравали ниви, защото и агрономите са хора. Книгата, от която дадох съвет е: Инструкция за приложение на хербицидите изд. от Висш селскостопански институт Пловдив 1999г., автори В.Спасов, И. Жалнов, Т. Тонев, М. Димитрова, Щ. Калинова.
 • Z
  Включих се в темата, защото никой 4 дена не ти беше обърнал внимание att, Не си разбрал съвета ми. Дали съм "многознаещ" ? - ДА Тук всички сме случайни и бях единствения, който ти писа по темата за 4 дена, за да я държа актуална. с желание да ти помогна, но вече нямам такова. Седни и почети ....... повтарям съвета си ПОЛЗВАЙ АГРОНОМ или експериментирай с хербициди "лайката" си е твоя. Uvas прав си: отглеждам медицинско ароматни, десертни лозя, зеленчуци и животни, давал съм ти съвети миналата година лично на теб през друг профил, но това няма значение сега. Но ти нямаш нужда да ти споделям моята "българска форумна простотия" и да ви преча на темата РАЗВИЙТЕ СИ Я СЪС ЗДРАВЕ. На сила хубост не става е казал народа УСПЕХ att
 • U
  Днес не съм вкъщи. Книгата е на АУ Пловдив 1999г и е само за хербициди, като е разбита по култури. Зевс по твоята логика, на всеки питащ във форум отговаряме обърни се към специалист, закриваме форума и отваряме секция визитки. Зевс има и друга страна, човек захванал се със земеделие не означава джип, нови машини, качествени торове. Представи си, че момчето е работливо с две голи ръце и отделя от залъка, за да започне. Той има право да опита и да получи помощ от КОЛЕГИБЕЗ ПАРИ, защото агрономът ще си вземе неговото. Но не и високомерно отношение. Дайте да почнем като истински колеги да си помагаме, а не да се хапем, като бесни кучета. Зевс ти например отглеждаш билки, сподели опит.
 • A
  Zevs,като чета темата единствения "случаен" и "многознаещ" си ти! .. никъде не прочетох нещо неточно или напълно в коментарите на колегите.
 • Z
  Афалон все още го има - фирма производител се прекръсти на АДАМА. Активното вещество е същата концентрация май.Ние сме го ползвали и при други култури като запечатка също.Хубав хербицид е. Зевс като му видиш името и профилната снимка е хубаво да посети и психолог. Редовно. Сериозно земеделие се прави от хора които имат точни познания уважаеми. С хербицидите шега не бива, съветите на случайни многознайковци е фатален. Това е бизнес. Всяка грешка с хербицид връща най-малко една година време, труд и пари. Съвета ми е правилен. Експеримента си е ваш. Относно профила и лечението ми - Жена ти психолог ли е? Така изглежда, като погледнах твоята снимка и профил.
 • A
  Благодаря,колеги за информацията! Успех
 • H
  Афалон все още го има - фирма производител се прекръсти на АДАМА. Активното вещество е същата концентрация май.Ние сме го ползвали и при други култури като запечатка също.Хубав хербицид е. Зевс като му видиш името и профилната снимка е хубаво да посети и психолог. Редовно.
 • U
  Потребителят Зевс онагледява българската форумна простотия. Форумът е с идеята да си помагаме, а когато не можем да помогнем да си затваряме плювалниците. Имам книжка от 99г. Та за лайката пише: Афалон 50ВП 200гр или Малоран 50ЕК 200мл. Фаза 3-5 лист на плевелите и 6-8 на лайката, срещу 1год двусемеделни видове СИС 67 МЕ 180гр. 3-5 лист на плевелите 6-8 на лайката., срещу 1г и мн.год. широколистни Тези препарати ги виж дали са в същия вид и успех.
 • Z
  Аз го прилагам, има ефект
 • Z
  Нарича се "АГРОНОМ" прилагай го периодично.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Очертаване границите на имот

TimTaylor: Ако имате някакви съмнения, потърсете съвет от специалист. Препоръчително е да знаете тези...

61 2

Съвет за използване на сграда

Здравейте ! Търся съвет за използване на сграда. Имам неизползваема сграда в отлично...

86 0

Договор за рента

Може ли няко да ми отговори на тези въпроси моля ви. Миналата година 2020 си получих рент...

107 0

Дайте съвети

solun1: Здравей. Това най-вероятно ще трябва да попиташ в Министерството на Туризма и Министерст...

66 1

С какво да засея неполивно място със площ от 6декара?

Теодора: Здравейте, и аз като Вас имам същите въпроси, ако желаете и имате идеи можем да сме си п...

198 2