Неуредени задължения към държавата и получаването на субсидии

 • A
  Някой знае ли дали на тези , които не са оправили задълженията към държажата до 30.11 няма да полу4и субсидии изобщо или просто ще ги полу4и по-късно. И задължения към държавата влизат ли здравните осигуровки ?
 • Липса на задължения по чл.87 и 168 от ДОПК .
 • Светославе,изместил си темата на разговора!!!Това ,че си кандидатствал и не си станал бенефициент [dalavera] е друг проблем.А сигурно много от пишещите в този сайт фермери могат да се похвалят ,че са редовни бенефициенти [:dance:] [:tractor:] .НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СА САНКЦИОНИРАНИ !
 • dnes govorih s paspla6tatelna sofia za narejdane na parite za jivotnovadite i mi otgovoriha 4e ni6to neznaqt imai 6tqloda ima zakasneniq po tehni sluhove ebati mainite na 12 12 10 snqg idva nqmq laja za poslednoto
 • Чукундура зеленчук ли е?
 • Z
  Аз също бях там,видях го и се смях.
 • Доплащания скоро няма да има. Важното е да излязат верни сметките на Дянков и да върже бюджета. А дали ще останат живи фермерите и животните им никой не го интересува. Спасявайте се сами кой както може и не разчитайте на държавата за да не останете излъгани.
 • Z
  Един идиот седял пред компютър и се хилел идиотски.к'во правиш,бе? "чета форума на фермер.бг за субсидиите".друг,пак пред компа удрял като побъркан клавиатурата.ти к'во правиш,бе?"пиша за субсидиите".дянков станал доволен и си тръгнал с думите: "..."
 • I
  това е като онзи лаф " Тате каза че ще ми купи колело, ама друг път."
 • M
  Хайде сега след тези информации да ги видя тези дето пишат че ако всичко ти е наред пари ще има. това е като онзи лаф " Тате каза че ще ми купи колело, ама друг път."
 • Пешо и на мен ми обиясниха същото в Областната служба в Плевен! Плащания няма да има поне до първото тримесечие на следващата година. Аз подозирам, це платят месец юни!
 • По повод задълженията - никой не знае какво точно ще измислят управляващите! От достоверен изсточник знам - НАЦИОНАЛНИ ДОПЛАЩАНИЯ НЯМА ДА ИМА ДО МАРТ - НАЙ РАНО! Идеята е да вържем Националният бюджет и да балансираме ДЕФИЦИТА! Колеги, пари по една или друга причина няма да има скоро! Съжалявам но това е голата истина!
 • M
  Едно е да кандидатстваш, съвсем друго е да получиш, не ги бъркай двете понятия. Относно абривиатурите/съкращаненията както ти ги наричаш/, съм добре запознат какво значат. Знам че на много хора водещи се фермери и не са животновъди, им е трудно да повярват че винаги има причина, излязла в последния момент, на която не отговаряш и съответно няма пари. Чудно ми е като колеги, що скачата така бурно на това което е факт. Който невярва съм склонен на облог на 50% от неотпуснатата ми субсидия. Ако загубя декларирам че аз ще дам 100% от сумата, помислете облога е 2 към 1 , идват празници може да си докараме някой и друг лев допълнително, който спечели, разбира се. [podkup]
 • Светославе,ти като животновъд с претенции,миналата година не кандидатства ли по НДЖ2 и НДЖ3 ??? Тази година не кандидатства ли по НДЖ3 ??? Не вярвам да си пропуснал !!! Обаче ти и повечето ти колеги подавате документи (че се и подписвате),ама за какво - никой не знае. [:slap:] Ако не ти е известно по-горе описаните схеми са съкратените наименования са СХЕМИ ЗА НАЦИОНАЛНИ ДОПЛАЩАНИЯ ЗА ЖИВОТНИ (овце и кози) ОБВЪРЗАНИ ИЛИ НЕОБВЪРЗАНИ С ПРОИЗВОДСТВОТО.
 • за по-сигурно на 29.11.2010г отидох в данъчното и НАП и проверих дали имам нещо ,което съм пропуснала.Направиха ми веднага справка и си свърших работата.Попитах моя добра позната от данъчното дали имат връзка НАП и местното данъчно и тя ми каза че НЕ ,но НАП е искал информация от тях.Така ,че МЗХ за да си спести пари и върже бюджета тая година може с това да ни изненада.Както знаете миналата година прецака овцевъдите с НДЖ3 и за глава овца дадоха 14.50 лв.
 • които имат задължения към публичния бюджет на Република България? какво включва публичния бюджет се пита!!! ако накой знае точно нека пише.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

213 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

293 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

143 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

703 0