Ексшефката на “Земеделие” фалшифицирала диплома?

 • B
  http://frognews.bg/news_29141/Eksshefkata_na_Zemedelie_falshifitsirala_diploma/\r\n\r\n [lud] [gun]
 • M
  Това са пълни глупости! На никого не е пречела, тъкмо обратното клепала е наляво и надясно и е създавала интриги за да се запази тя, ама не стана. От къде на къде тази пи...ла, ще решава съдбите на толкова фермири и техните семейства, при полужение че няма нужния ценз за това. Май бързо се забрави за лъжливите и болнични листове, и с тях ли е пречела на Миро? Нейните грешки струват живота напред на доста колеги, колко неодобрени проекти от нея има и то неправомерно, а сроковете си летят, как тези хора ще влязат в евроизискванията а?
 • Да, не съм адвокат на Калина Илиева, не съм виждал дипломата й, но според мен беше силно оплюта незаслужено. Или поне не напълно заслужно. Вътрешното ми усещане е, че ще бъде реабилитирана съвсем скоро поне за 90% от всичко казано по неин адрес. Кампанията срещу нея е на министъра. Обяснението е просто - пречеше му да си вее байрака. А неговите PR-и не спят. Бързо разбраха каква полза може да се извлече от статията на "168 часа". Само че в случая, или така поне си мисля, сметката е без кръчмар. Ама ще видим. Скоро ще стане ясно.
 • http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3457491
 • B
  Няколко добри думи и от мен за нея, за тези като нея и някой мои предложения, за нов шеф на Фонд земеделие: http://borsi.blog.bg/politika/2010/12/05/srednata-mesechna-zaplata-na-quot-eksperta-quot-kalina-iliev.645937
 • M
  Дипломата и е толкова вярна колкото и болничните които представяла преди да роди. Що е лъгала за тях ? И какво се случи в крайна сметка, лъжеца остана не наказан, бахти държавата.
 • Колеги, не бързайте да плюете по жената. Да не се окаже после, че дипломата и не е фалшива и да се срамувате от думите си. Нека изчакаме резултатите от проверката и тогава.
 • A
  Че не сме равни, не сме. Не знам дали германското правосъдие може да я преследва, но дано го направят. Масово се предлагат фалшиви дипломи и никакво уважение към реално образованите хора. На мен са ми разказвали случаи как им предлагат фалшиви дипломи- например за хирург, но им напомнят само да не влизат в тази роля. Освен че има фалшиви дипломи, има и хора с реални дипломи, но с нулеви познания.
 • M
  Това си е направо подсадимо, незнам такива неща как им се разминават, а на хората от народа на криво да погледнат маса глоби и затвор ще отнесат. Не сме ли всички равни пред закона?
 • Не е важно дали знае, може, дали е учила, или дали е умна. Важно е да от "нашите" хора и от сой. Не може то така всеки плебей да става чиновник! И с образование детска градина да е пак ще е началник, щом е от синя кръв примесена с лайна. [gun] [bi4]
 • [:slap:]
 • S
  Да не би да се учудвате? В България най малко 50% от заемащите ръководни постове са с фалшиви дипломи.Не си ли личи?Назначават се директори и административни кадри който нямат понятие от естеството на работата в сферата в която работят.
 • [:slap:] [:slap:]

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

266 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

778 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1713 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2592 6