преброяване на земеделските стопанства

 • V
  коглеги вас пребройха ли ви за земеделските стопанства.колко животни трябва да имаш за да те пребоят и има ли въобще някакво значение дали са те пребройли,защото нас никой не дойде да брой и гледа.
 • Цялата работа е \"шменти капели\" както казват някои.Защото регистрираните земеделски производители какво ще ги броиш? Всички данни за тях ги има в земеделските служби и могат да се вземат по всяко време. А нерегистрираните? Тях как ще ги преброиш като не знаеш къде са? Затова казвам, че тая работа от самото си начало е куха и фалшива!
 • V
  колеги крайния срок е 30 11 2010 но от това преброяване нищо няма да излезе всичко е отбиване на номера много колеги изобщо ги няма в списъците това са стари списъци от 2000 год
 • Мене още никой не ме е броил. До кога беше крайният срок?
 • V
  ами да има още време,но познати от града ми казаха че са минавали и са ги бройли. каде във интернет мога да се запиша като преброена.
 • Имат още седмица за броене и ще стигнат до всички. Ако ли не, нас ще ни броят от форумите в интернет. Апропо, една идея за контрольорите на анкетьорите- качете в специално изготвената страница за преброяването списъци с имената на преброените и всеки да може да кликне дали е преброен или нещо подобно. Резултатите ще са главозамайващи.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Радио комуникация в тракторите

Здравейте колеги! От известно време си мечтая да си обурудвам тракторите с радио станции з...

120 0

Неприятели по люцерната - дайте съвет

elpastuh01: Сложи си електропастир и няма да имаш проблеми.

2892 4

Земя - насъждения и сеитба - въпрос

Здравейте бъдещи колеги. Въпросът ми е с какво да засадя и посея 4.5 декара земя до която...

1629 0

Измръзване на лоза

marinov55: Не се притеснявай градинарю,затова защото ще ти мине! Ако беше сътворена толкова елемента...

2653 1

Питане за подходящо растение

proba: Джанка от костилки! Виж някъде във форума обсъждахме Жив плет

1935 6