Субсидии за глава животно 2010

 • K
  Колеги,доста хора се интересуват кога ще започне изплащането на субсидиите за глава животно,затова я пуснах като нова тема.Някой ако има нова информация нека я сподели.
 • A
  Здравейте, в интерес на истината малко като се замислих и като се засмятах, оказа се, че тази сума която сме получили няма как да е за износа на животните [lud] Добре, че все пак ме подтикнахте към тази мисъл Получили сме още някакво преизчисляване към декарите. Дано скоро да получим тогава и другите пари, зарадвах се, че всъщност очакваме още една сума [dalavera]
 • K
  Колеги сигурни ли сте,че сте получили по тази схема Клане на говеда? Аз вчера говорих с РА София и ми отговориха,че все още няма абсолютно никаква оторизация на тези плащания,най-рано средата на месец май щяло да се плаща!Казаха,че ще има и официална информация на сайта на ДФЗ?Това,което сте получили да не би да е за площи ли нещо друго,питам,защото се притеснявам,да не би при нас да има някакъв проблем?
 • A
  в дск получихме по схемата за износа за едната категория 35евро на животно, а по другата 40евро на животно
 • M
  az polu4ih no ne vsi4kite postbank dneska
 • K
  колеги в коя банка я получихте и колко парички на глава животно?
 • A
  Здравейте! Днес получихме субсидията по схемата за клане и износ на животни А вие?
 • АДРЕС: София 1040, бул. "Христо Ботев" 55
 • Адресът е на министерството на земеделието и храните!До министъра,на мен така ми отговориха от ОРА.
 • някой знае ли на кой адрес може да бъде обжалвано уведомително писмо за НДКМ1
 • днес говорих със София и много убедително ми отговориха,че до края на месеца ще има изплащане на сумите клане на говеда!Дано наистина да ги преведат!
 • Благодаря Ви за отговора! Отново ще кажа, че аз се представих по-подробно в съобщението, което Ви изпратих. Не се регистрирам в сайта, за да избегна конфронтациите, просто не ми се занимава с глупави хора/виждате, че има доста такива, които цял ден се заяждат/. А иначе, редовно следя сайта и ако мога с нещо помагам, естествено гледам да не го правя публично, затова ви писах и лично съобщение. И без това нашите управници не могат да ни помогнат, поне сами да се подкрепяме и да си помагаме с каквото можем. Ще сме благодарни и няма да останем длъжни, ако ни помогнете. Ако сте изтрил мейла ни за обратна връзка, мога да го изпратя отново. Останете със здраве!
 • N
  По принцип на анонимни не отговарям , но ще направя изключение.Телетата ги дадох за незабавно клане на пловдивска кланница.Нямам телефони на кланницата тъй като имаше посредник.Ако успея да се свържа с него ще дам телефон за връзка.
 • Здравейте, Никол! Преди дни Ви писах лично съобщение, в което ви моля за координати на човека на когото сте продали телета на 3,20. Там също се представих по-подробно и оставих мейл за обратна връзка, тъй като не съм регистриран потребител в сайта,макар да следя редовно темите. Благодаря предварително, ако ми отговорите. Ако не сте прочели това съобщение, пишете и ще го изпратя отново.
 • N
  Благодаря за отговора Калиопа. Аз вчера също получих писмо.В него пише същото като при теб.Одобрените схеми,парите които трябва да съм получила,96% запазени животни.С две думи ми обесняват колко пари трябва да съм получила,а в сметката все още няма нищо. [angry] Не мога да разбера защо е така.Като се обаждам казват няма проблем.Като отида в земеделието не те пускат да влезеш.... Оправея няма с тези некадърници.Мисля ,че уволненията в дфз не са достатъчни,трябва всички да си ходят заедно с найденов
 • Да разбира се,че ако има някакви постъпления ще пиша!Няма проблем,дано наистина ги преведат!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

38 0

Субсидия

Здравейте, някой може ли да ми каже, ще има ли фирми за продаване на орехи и да ми каже ко...

162 0

МЯРКА 11

Има ли информация за плащанията по мярка 11 за кампания 2019г ? По индикативния график...

238 0

oбвързано подпомагане

Колеги, на много от нас бяха намалени плащанията, знае ли се дали ще бъдат изплатени и ког...

107 0

Овце и кози

Боре Бомбата: Трябва ти бюджет около 30 - 40 бона, 1 - во трябва да се осигуряваш като фермер 1 2 години...

183 1