билки и подправки в шумен

rumenkolev

22.02.2019 НОМЕР НА ОБЯВАТА: 145684

В село Дибич, община Шумен работи Дестилерия ЛАВАНДА ООД за етерични масла чрез парна и водна дестилация на билки и други растения.
Дестилерията за масла и билки има свободен капацитет за дестилация на билки и масла по поръчка за клиенти от цялата страна.
Дестилерията приема поръчки за дестилация от цялата страна за на ишлеме на всякакъв материал - цвят, стрък, зелена маса.
Инсталираният капацитет е 4 казана по 4,5 куб,метра. В 1 казан влиза 1,5 – 2 декара материал. Продължителност на варките (подготовка пълнене дестилация празнене чистене) от 2 до 3 часа според сорта и материала.
Работния Процес е непрекъснат.
Лаванда ООД приема заявки за косене на лавандула. Разполагаме с косачка Bonino BE500 модел 2019 год. С капацитет до 100 декара на ден. BONINO прибира лавандула бързо и икономично. В предната част на машината са монтирани две специално изработени гребла. Действайки като гребен, те групират и насочват лавандулата към центъра. Греблата са регулируеми, за да отговарят на всякакъв вид лавандулов храст.
Персонализираната косачка с два барабана срязва лавандулата и я пренася в мястото за събиране точно зад групата за рязане. Една от уникалните характеристики на тази машина е наклонената и регулируема дискова косачка, която може да следва формата на всеки лавандулов храст. Позицията както на греблата, така и на косечните дискове може да се регулира, което ги прави подходящи за всякакъв вид лавандула и за всякакъв вид терен.
Машината е оборудвана с електронно табло, което контролира както хидравликата, така и механиката на комбайна за лавандула. С контролната кутия операторът управлява всяка фаза от кабината на трактора.
Веднъж изрязан, лавандулата внимателно се избутва в събирателния пункт в задната част на косачката, където системата за повдигане повдига лавандула в частта на ремаркето на комбайна.

Моля давайте заявките си своевременно за да планираме графика.

Тел 0897915111
www.lavanda-bg.com