семена, посадъчен материал и разсад в пазарджик

alarmata

19.09.2017 НОМЕР НА ОБЯВАТА: 117842

Предлагам едногодишни корени /не е разсад а корен/ - с добре развита коренова система, вадят се при поръчка а не както от хипермаркетите вече изсъхнали, За по лесна работа и транспорт на корените стеблата гса изрязани на около 20 см височина /нама да се налага да го правите вие/.

ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ : Преди засаждане накиснете корените за няколко часа във вода, при засяването гледаите да зариете 2-3 см. по-дълбоко отколкото е било в земята /то си личи/ както и не превиваите корените. след засаждане полейте.

Растенията са умеренорастящи. Издънките са изправени, дебели, средно високи. Плодовете от пролетната реколта започват зреене средата на май и се сливат с лятно-есенната реколта която започва от началото на август и беритбеният период продължава до края на септември. Те са едри, закръглено конични, червени. Плодовото месо е с много добри вкусови и технологични качества. Родовитостта е много добра 1000-1500кг/дка. Препоръчва се за лятно-есенно реколтиране, но може и целогодишно / започва със запролетяването и продължава на есен до падането на слани/.
Издръжливи на студ и на болести , умерено издръжливи на жега.

Средно количество разсад за засаждане на декар малини е 1000-1200 бр.

За големи количества - големи ОТСТЪПКИ

Изпракам с ЕСОНТ в цялата страна

Салих - 0897881969 - гр. Сърница ЦЕНА 0,25лв/бр.