Весидон ООД

Резервни части за агро техника

 Весидон ООД e Българо-Британска Компания създадена  през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника. Фирмата предлага висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени.Весидон ООД е офицялен представител за България на Carraro - Италия, Sparex Ltd ;Interpart Ltd ; Exol Lubricants - Великобритания.

 

Весидон ООД - вашият доставчик на качествени резервни части, филтри и масла за  селскостопанска и строителна техника. Фирмата предлага резервни  части на конкурентни цени за следните марки:CASE INTERNATIONAL,  NEW HOLLAND ,DEUTZ, MASSEY FERGUSON, JOHN DEERE, JCB, CASE, CAT, , KOMATSU,  HIDROMEK,  O&K,  MATBRO, MANITOU и много др. Разполага с голям асортимент от резервни части на склад, гарантирана бърза доставка до своите клиенти. Чрез разбиране на нуждите на клиентите и изградените добри отношения с нашите доставчици ние се стремим към непрекъснато развиване и подобряване на бизнеса с цел по-качественото обслужване на настоящите и бъдещи клиенти.

Екеа ЕООД

Силистра
Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Семена и разсади,Фуражи и хранителни добавки,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

А-Жар ООД

София област
Производство и търговия с билки
ВИЖ ПРОФИЛА

Агродимекс

Добрич
Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА