Ванто Трейд Ауто АД

 

 
 
Ванто Трейд Ауто АД е oфициален вносител на земеделска техника NEW HOLLAND за България – продажба, сервиз, резервни части.  Вносител на прикачен инвентар от водещи европейски производители. Сервиз на селскостопанска техника и леки автомобили; резервни части и аксесоари. Вносител на масла  и смазочни продукти на фирма PETRONAS LUBRICANTS
 
Ванто Трейд Ауто е основана през 1990 г. и е една от първите частни фирми в автомобилния бизнес у нас и вносител с изключителни права на концерна FIAT AUTO за България. 
 
От 1997 г. фирмата е официален вносител на земеделската техника New Holland. За да отговори на изискванията на своите клиенти и в унисон с мотото, под което развива своята дейност, Ванто Трейд Ауто работи съвместно с много от водещите европейски производители в областта на прикачния инвентар и производството на машини за оборудване на съвременни земеделски стопанства - Gregoire Besson, Gaspardo, BERTHOUD, Breviglieri, OMA, BICCHI, Fantini, Sigma 4, Gallignani, Eurospand, ILPER, Berti, Seko, Nardi и много други.
 
Изградената от години дилърска мрежа е една от най-ефективно работещите сервизни структури в сектора. Офисите на дилъри, разположени в градовете Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора и Ямбол подпомагат и улесняват клиентите в закупуването и поддържането на земеделската техника. По този начин необходимото оборудване е винаги наблизо. Където и да работите, каквото и да произвеждате. За всички машини, които Ванто Трейд Ауто предлага на българския пазар, е осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз и оригинални резервни части.
 
Изгодните лизингови условия, съвместната дейност с различни банкови и финансови институции също допринасят за по-гъвкавото обслужване на клиентите.

Бендида Агро ООД

Пловдив
Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Семена и разсади,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Фърст България ООД

София област
Селскостопанска техника,Сервизи за земеделска техника,Фуражи и хранителни добавки,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Хелиос АД

Габрово
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

АГРОСЕЛС

Благоевград
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Фенс Конструкт ЕООД

Стара Загора
Селскостопанска техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА