Ванто Трейд Ауто АД

 

 
 
Ванто Трейд Ауто АД е oфициален вносител на земеделска техника NEW HOLLAND за България – продажба, сервиз, резервни части.  Вносител на прикачен инвентар от водещи европейски производители. Сервиз на селскостопанска техника и леки автомобили; резервни части и аксесоари. Вносител на масла  и смазочни продукти на фирма PETRONAS LUBRICANTS
 
Ванто Трейд Ауто е основана през 1990 г. и е една от първите частни фирми в автомобилния бизнес у нас и вносител с изключителни права на концерна FIAT AUTO за България. 
 
От 1997 г. фирмата е официален вносител на земеделската техника New Holland. За да отговори на изискванията на своите клиенти и в унисон с мотото, под което развива своята дейност, Ванто Трейд Ауто работи съвместно с много от водещите европейски производители в областта на прикачния инвентар и производството на машини за оборудване на съвременни земеделски стопанства - Gregoire Besson, Gaspardo, BERTHOUD, Breviglieri, OMA, BICCHI, Fantini, Sigma 4, Gallignani, Eurospand, ILPER, Berti, Seko, Nardi и много други.
 
Изградената от години дилърска мрежа е една от най-ефективно работещите сервизни структури в сектора. Офисите на дилъри, разположени в градовете Добрич, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора и Ямбол подпомагат и улесняват клиентите в закупуването и поддържането на земеделската техника. По този начин необходимото оборудване е винаги наблизо. Където и да работите, каквото и да произвеждате. За всички машини, които Ванто Трейд Ауто предлага на българския пазар, е осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз и оригинални резервни части.
 
Изгодните лизингови условия, съвместната дейност с различни банкови и финансови институции също допринасят за по-гъвкавото обслужване на клиентите.

ЕТ СТАТЕВ - Станимир Недялков

Добрич
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Амар Груп ЕООД

Русе
Био-производство и био-продукти, Зърнопроизводство и търговия, Консултантски фирми в агро-сектора, Култивиране на гъби и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

AdBlue / АдБлу

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА