Терра Агро Инвест ЕООД

Консултантски фирми в агро-сектора

„Терра Агро Инвест“ ЕООД е фирма с основен предмет на дейност – посредничество при търговия със земеделска земя /покупко – продажба, наемане и оценка на имоти/ на територията на цялата страна. Фирмата е една от водещите на пазара за земеделска земя и е със стабилни позиции в бранша. стабилни позиции в бранша. Това се дължи най – вече на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионалната етика и гарантираната коректност към клиенти и партньори.

Всеки наш клиент се обгрижва с висока компетентност, точно определяне на потребностите и очакванията му, максимална защита на интересите при сключваните от него сделки.

Екипът ни е внимателно подбран и се състои от високо квалифицирани юристи и доказали се водещи специалисти в сферата на управление на земеделски земи.

Ние, от „Терра Агро Инвест“ ЕООД гарантираме своята отговорност към нашите клиенти, внимателно отношение  към всеки декар земеделска земя и коректност към всички партньори. Отворени сме към възможности за партньорство с агенции и инвеститори в страната и чужбина.

Посетете нашия уеб сайт и ще имате възможност да разгледате предлаганите от нас оферти, за които гарантираме че са винаги актуални, коректни и неподвеждащи.

Сандърс Трейдинг Къмпани ЕООД

Благоевград
Торове и подхранващи вещества, Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Дъ Бългериън Мъшруум Къмпани ООД

Велико Търново
Култивиране на гъби и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Blg AgroFirm

Варна
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Балмина ЕООД

Хасково
Печларство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА