"Тайтън Машинъри България" АД

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

"Тайтън Машинъри България" АД е българо-американско дружество съзадено на 6-ти март 2012г., от най-големият дистрибутор на CNH в САЩ - Titan Machinery Inc. и водещата фирма за земеделска техника в България "Римекс 1 - Холдинг" АД.

 

"Тайтън Машинъри България" АД разполага с изградена собствена мрежа от търговски и сервизни центрове и мобилни сервизи в градовете: София, Стара Загора, Монтана, Плевен, Добрич, Русе, Бургас, Червен бряг и Борован.

 

Фирмата предлага комплексни решения за професионално и високоефективно земеделие. Компанията е официален вносител на трактори и зърнокомбайни CASE IH и широка гама прикачен инвентар на водещите марки VÄDERSTAD, KVERNELAND GROUP, SALFORD, пръскачки TECNOMA, телескопични товарачи MERLO и др.

 

От месец Юли 2012г. „Тайтън Машинъри България" АД  е официален дистрибутор на пътностроителна и земекопна техника на американската марка Case Construction част от CNH.

 

Основна насока в дейността на компанията е не само да увеличава вноса на машини, но и да формира в клиентите ново отношение към обработката на земята и внедряването на иновативни и ефективни технологии за производство на селскостопанска продукция.

 

Професионалното и коректно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани сервизни инженери и търговски специалисти. гарантирантира най-доброто обслужване в сектора.

 

Добре дошли в новият свят на земеделието!

Пионер семена България ЕООД

София област
Семена и разсади
ВИЖ ПРОФИЛА

Европолимер-производство и продажба на маркучи

София област
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Биовет АД

Пазарджик
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА