Престивет Болканс ООД

Фуражи и хранителни добавки,Животновъдство и търговия,Био-производство и био-продукти,Птицевъдство и търговия,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора

„ПРЕСТИВЕТ БОЛКАНС” ООД е официален представител на продуктите на EKSPOL S.C. – Полша. 

 

PRESTIVET е водещa европейскa търговска марка на допълващи фуражи и козметични продукти за селскостопански животни и домашни любимци. Нашата основна цел е осигуряването на природосъобразни начини за отглеждане на селскостопанските животни, поради което всички препарати, които представяме за различните групи животни, са съставени основно от билкови екстракти, натурални етерични масла,  витамини, минерали и аминокиселини, които са специално разработени за да подобрят продуктивността, да намалят заболяваемостта и смъртността и да подобрят условията на отглеждане. В продуктите се влагат висококачествени естествени съставки, чието положително действие е научно доказано. Продуктите са разработени и произведени в Европейския съюз (Полша) в съотвествие с интегрираната система за управление на качеството ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, както са и сертифицирани GMP+.

 

Продуктите PRESTIVET са БЕЗ КАРЕНТЕН ПЕРИОД и се използват успешно от производители и фермери в Европа, Азия и Африка, като целта ни е продуктите ни да подпомагат цикъла на производство на здравословни храни, като се започне от природосъобразното хранене на селскостопанските животни. Всяко животно, което е отглеждано грижовно, т.е. при което превенцията чрез използването на натурални допълващи фуражи е заменила или намалила нуждата от лекарства и/или антибиотици, може да бъде източник на продукти, сравними с био продуктите, но на по-приемлива цена.

 

Ние вярваме,че можем да ви помогнем в процеса на производство на по-добра продукция, защото нашите продукти са специално разработени за отговорни животновъди, които осъзнават ползите от естественото и екологично отглеждане на селскостопанските животни, като постоянно се стремим да разработваме нови продукти, които да отговарят на Вашите специфични нужди.   

Нашите клиенти са ветеринарите, дистрибуторите и животновъдите, които заедно с нас директно се грижат за здравето на животните, а също така и за най-важния клиент, човека, който е краен консуматор на продуктите от животински произход.

 

 

Ползи от употребата на продуктите PRESTIVET:

 

  • подобряване на здравния статус на животните в следствие на естественото стимулиране на имунната им система
  • по-добро усвояване на фуража
  • по-добри условия в обектите с животни
  • по-ниска смъртност при животните, по-високи печалби за животновъдите
  • По-малко синтетични съставки, съответно по-добро качество и по-добър вкус на животинските продукти.

Фуражен завод "Димитрови" ООД

Пловдив
Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

МАКС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Рото-БГ ЕООД

Благоевград
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Агро Солей ООД

Велико Търново
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА