Престивет Болканс ООД

Фуражи и хранителни добавки,Животновъдство и търговия,Био-производство и био-продукти,Птицевъдство и търговия,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора

„ПРЕСТИВЕТ БОЛКАНС” ООД е официален представител на продуктите на EKSPOL S.C. – Полша. 

 

PRESTIVET е водещa европейскa търговска марка на допълващи фуражи и козметични продукти за селскостопански животни и домашни любимци. Нашата основна цел е осигуряването на природосъобразни начини за отглеждане на селскостопанските животни, поради което всички препарати, които представяме за различните групи животни, са съставени основно от билкови екстракти, натурални етерични масла,  витамини, минерали и аминокиселини, които са специално разработени за да подобрят продуктивността, да намалят заболяваемостта и смъртността и да подобрят условията на отглеждане. В продуктите се влагат висококачествени естествени съставки, чието положително действие е научно доказано. Продуктите са разработени и произведени в Европейския съюз (Полша) в съотвествие с интегрираната система за управление на качеството ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, както са и сертифицирани GMP+.

 

Продуктите PRESTIVET са БЕЗ КАРЕНТЕН ПЕРИОД и се използват успешно от производители и фермери в Европа, Азия и Африка, като целта ни е продуктите ни да подпомагат цикъла на производство на здравословни храни, като се започне от природосъобразното хранене на селскостопанските животни. Всяко животно, което е отглеждано грижовно, т.е. при което превенцията чрез използването на натурални допълващи фуражи е заменила или намалила нуждата от лекарства и/или антибиотици, може да бъде източник на продукти, сравними с био продуктите, но на по-приемлива цена.

 

Ние вярваме,че можем да ви помогнем в процеса на производство на по-добра продукция, защото нашите продукти са специално разработени за отговорни животновъди, които осъзнават ползите от естественото и екологично отглеждане на селскостопанските животни, като постоянно се стремим да разработваме нови продукти, които да отговарят на Вашите специфични нужди.   

Нашите клиенти са ветеринарите, дистрибуторите и животновъдите, които заедно с нас директно се грижат за здравето на животните, а също така и за най-важния клиент, човека, който е краен консуматор на продуктите от животински произход.

 

 

Ползи от употребата на продуктите PRESTIVET:

 

  • подобряване на здравния статус на животните в следствие на естественото стимулиране на имунната им система
  • по-добро усвояване на фуража
  • по-добри условия в обектите с животни
  • по-ниска смъртност при животните, по-високи печалби за животновъдите
  • По-малко синтетични съставки, съответно по-добро качество и по-добър вкус на животинските продукти.

ЗемТех ООД

Варна
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

ФИАММА ЕООД

Стара Загора
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Еко Инвест – 2009 ООД

Стара Загора
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА