Пим ООД

Други селскостопански фирми

ПИМ-ООД е създадено през 1990 г. в Хасково като фирма занимаваща се с проектиране, изработка и монтаж на съоръжения от неръждаема стомана.
Компанията е утвърден лидер в производството на машини, съоръжения и технологични линии за хранително-вкусовата промишленност със сериозно присъствие на българския и на международния пазар.


Специализирана е в изграждането както на големи винзаводи, така и на малки винарни с капацитет до 100 тона грозде на сезон и индивидуални изисквания към оборудването.
 


ПИМ произвежда също така съвременни технологични линии и оборудване за преработка на мляко, технологични линии и оборудване за добив и преработка на месо по желание на клиента те могат да бъдат  мобилни или стационарни, технологични линии и оборудване за производство на шоколадови изделия, макарони, кетчуп и майонеза.


Ние работим съвместно с нашите клиенти, за да намерим заедно най-доброто решение за най-добрите съоръжения. Висококвалифициран екип от професионалисти – инженери, административен персонал и работници се грижат за безупречното протичане на всеки етап от даден проект.
Дружеството обезпечава и осигурява техническа поддръжка и консултация на монтираните и работещи съоръжения. 75% от нашите изделия се реализират на пазари извън страната.


ПИМ разполага с производствена площ от 50 000 кв.м. на които са обособени 7 специализирани цеха и 5 работни площадки. От 2005 г. успешно работи и цех в гр. Маджарово. Създадено е и транспортно звено за превозване на изделията в страната и извън нея.

"Доверие, завоювано с професионализъм" е нашият основен принцип.

Албена Експрес ООД

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Геосемселект ООД

София област
Торове и подхранващи вещества, Семена и разсади
ВИЖ ПРОФИЛА

Sofia Diesel Center

София област
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА