Пим ООД

Други селскостопански фирми

ПИМ-ООД е създадено през 1990 г. в Хасково като фирма занимаваща се с проектиране, изработка и монтаж на съоръжения от неръждаема стомана.
Компанията е утвърден лидер в производството на машини, съоръжения и технологични линии за хранително-вкусовата промишленност със сериозно присъствие на българския и на международния пазар.


Специализирана е в изграждането както на големи винзаводи, така и на малки винарни с капацитет до 100 тона грозде на сезон и индивидуални изисквания към оборудването.
 


ПИМ произвежда също така съвременни технологични линии и оборудване за преработка на мляко, технологични линии и оборудване за добив и преработка на месо по желание на клиента те могат да бъдат  мобилни или стационарни, технологични линии и оборудване за производство на шоколадови изделия, макарони, кетчуп и майонеза.


Ние работим съвместно с нашите клиенти, за да намерим заедно най-доброто решение за най-добрите съоръжения. Висококвалифициран екип от професионалисти – инженери, административен персонал и работници се грижат за безупречното протичане на всеки етап от даден проект.
Дружеството обезпечава и осигурява техническа поддръжка и консултация на монтираните и работещи съоръжения. 75% от нашите изделия се реализират на пазари извън страната.


ПИМ разполага с производствена площ от 50 000 кв.м. на които са обособени 7 специализирани цеха и 5 работни площадки. От 2005 г. успешно работи и цех в гр. Маджарово. Създадено е и транспортно звено за превозване на изделията в страната и извън нея.

"Доверие, завоювано с професионализъм" е нашият основен принцип.

Рото-БГ ЕООД

София област
Лозарство и винарство,Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

BASF (БАСФ) България

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Счетоводна кантора Комаров Консулт Варна

Варна
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Бул-Лаб ООД

Варна
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Екеа ЕООД

Силистра
Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Семена и разсади,Фуражи и хранителни добавки,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА