Оптиком ООД

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

Заедно с грижа и оптимални решения за Вашето стопанство

 

ОПТИКОМ ООД е основано през 1991 с основен предмет на дейност - внос, търговия на едро и дребно в страната със селскостопанска техника, резервни части, сервизни услуги и ремонти. Администрацията, централният търговски и сервизен център и главният магазин и склад за резервни части са базирани в Стара Загора, а фирмата има развита търговска и сервизна мрежа в градовете Добрич, Разград, Русе, Павликени, Плевен, Монтана, Пловдив, Хасково, Ямбол и Карнобат. В Бургас и Харманли работят обекти за продажба на резервни части и консумативи за агро-техника. 

 

ОПТИКОМ осигурява на земеделските производители технологични решения и селскостопанска техника за всички видове земеделски операции според конкретната необходимост и финансова възможност и поддържа в пълна изправност машинния парк на клиентите си.

 

Благодарение на богатия си опит, развивайки динамична дейност и спечелила доверието на своите клиенти, фирмата е сред лидерите в търговията с агро-техника и заема значителен дял на българския пазар за селскостопанска техника и резервни части.


 ОПТИКОМ е изключителен представител за България на:

*     ARGO Tractors S.p.A. , Италия от 1998 г. (трактори LANDINI и McCORMICK);

*     JCB Agriculture, Великобритания от 2006 г. (трактори JCB Fastrac, телескопични универсални, мини и компактни товарачи, практични коли UTV, осветителни кули и генератори JCB);

*    RIBOULEAU MONOSEM, Франция от 1999 г. (сеялки и култиватори MONOSEM);

*    SULKY-BUREL, Франция (сеялки за слята повърхност и тороразпръсквачки SULKY);

*    OVLAC S.A., Испания (плугове);

*    KUHN, Франция (пръскачки)

и партньор на много други утвърдени производители на земеделска техника и инвентар.

Вносител на зърнокомбайни LAVERDA от 2000 г.

 

ОПТИКОМ е член-съучредител в Българската Асоциация на Търговците на Агротехника БАТА АГРО, чийто председател през 2014 е управителят на фирмата Веселин Генев.

 

Награди и отличия:

  •         2004     „Най-добър нов клиент” от Maschio

  •         2008     „Дилър на годината” за постигнат висок пазарен дял при продажбите на зърнокомбайни LAVERDA

  •         2011     за високи постижения на българския пазар от JCB

  •         2013     „Духът на JCB” за усърдна работа и високи резултати на българския пазар

  •         2014     за изключителна лоялност, отлична работа, висок професионализъм и дългосрочно успешно партньорство, от Argo Tractors

  •         2016     за висок ръст на продажбите на трактори JCB Fastrac през 2015

  •         2016     за „Изключителен професионализъм, работа и отдаденост през 18-годишното сътрудничество и значими успехи за развитието и популяризирането на марките LANDINI и McCORMICK в България“ от Argo Tractors

 

Днес в компанията работят над 100 души, високо образовани и мотивирани, в 10 търговско-сервизни центъра в страната, напълно оборудвани със специализирана диагностична апаратура и комфортни условия за работа и обслужване на нашите клиенти. На разположение на клиентите от цялата страна е и 24-часов мобилен сервиз с високо-квалифицирани технически специалисти. Гарантирана е пълна осигуреност с оригинални резервни части, масла и консумативи за целия експлоатационен живот на машините.

Онлайн магазин за лагери

Ловеч
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Агроес ЕООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Черноморски фураж АД

Сливен
Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

ВИП РЕКЛАМА

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА