ООО "Завод Харьковагромаш"

Селскостопанска техника,Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Други селскостопански фирми

Сепаратори за почистване на зърно АСМ - нова дума в оборудването за почистване на зърно, поради своята простота, надеждност и достъпност!
         Качеството на сепараторите АСМ започва от самото начало на производството! Благодарение на "лазерното" рязане на метал, всички части получават същите технологични размери. След огъване на части на машини с ЦПУ всички точки на огъване и вдлъбнатини имат еднаква стойност. Висококачественото прахово покритие предпазва корпуса на сепаратора от корозия и придава естетичен вид на почистващия препарат за зърно. След монтажа на корпуса на сепараторите на АСМ, дори и ножът на бръснача не се вмества в ставите на частите! Устойчивостта на тялото на аеродинамичните сепаратори е едно от основните условия за работата по КАЧЕСТВО на машините за почистване на зърно.
          Капацитетът на сепараторите ACM е от 5 до 50 тона на час. Машини за почистване на зърно АСМ могат да се използват както в малки ферми, така и при асансьори, ZAV комплекси, линии за почистване и калибриране на семена! Сепараторите АСМ AK имат вградена всмукателна камера, която позволява работа на сепаратора за зърно в затворени помещения без допълнителна вентилация. Всички остатъци и прах се установяват в специална седиментна камера, без да напускат стаята.
           С помощта на сепаратори ACM ще получите отличен резултат от почистването и калибрирането на селскостопански продукти!
 
Има дилър в България!

ФРУВЕГ СОРТИНГ ООД

София област
Селскостопанска техника, Семена и разсади, Фуражи и хранителни добавки, Зеленчукопроизводство и търговия, Био-производство и био-продукти, Печларство и търговия, Птицевъдство и търговия, Зайцевъдство и търговия, Производство и търговия с билки, Култивиране на гъби и търговия, Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Екокотли

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

АСТ АД

Велико Търново
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА