ООО "Завод Харьковагромаш"

Селскостопанска техника,Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Други селскостопански фирми

Сепаратори за почистване на зърно АСМ - нова дума в оборудването за почистване на зърно, поради своята простота, надеждност и достъпност!
         Качеството на сепараторите АСМ започва от самото начало на производството! Благодарение на "лазерното" рязане на метал, всички части получават същите технологични размери. След огъване на части на машини с ЦПУ всички точки на огъване и вдлъбнатини имат еднаква стойност. Висококачественото прахово покритие предпазва корпуса на сепаратора от корозия и придава естетичен вид на почистващия препарат за зърно. След монтажа на корпуса на сепараторите на АСМ, дори и ножът на бръснача не се вмества в ставите на частите! Устойчивостта на тялото на аеродинамичните сепаратори е едно от основните условия за работата по КАЧЕСТВО на машините за почистване на зърно.
          Капацитетът на сепараторите ACM е от 5 до 50 тона на час. Машини за почистване на зърно АСМ могат да се използват както в малки ферми, така и при асансьори, ZAV комплекси, линии за почистване и калибриране на семена! Сепараторите АСМ AK имат вградена всмукателна камера, която позволява работа на сепаратора за зърно в затворени помещения без допълнителна вентилация. Всички остатъци и прах се установяват в специална седиментна камера, без да напускат стаята.
           С помощта на сепаратори ACM ще получите отличен резултат от почистването и калибрирането на селскостопански продукти!
 
Има дилър в България!

АГРИМАСТЕР ООД

Кюстендил
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Стойчеви 57-62 ООД

Добрич
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Агроес ЕООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Анчев Дизел

Силистра
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

NORDFERT

Пловдив
Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Семена и разсади,Био-производство и био-продукти
ВИЖ ПРОФИЛА