ООО "Завод Харьковагромаш"

Селскостопанска техника,Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Други селскостопански фирми

Сепаратори за почистване на зърно АСМ - нова дума в оборудването за почистване на зърно, поради своята простота, надеждност и достъпност!
         Качеството на сепараторите АСМ започва от самото начало на производството! Благодарение на "лазерното" рязане на метал, всички части получават същите технологични размери. След огъване на части на машини с ЦПУ всички точки на огъване и вдлъбнатини имат еднаква стойност. Висококачественото прахово покритие предпазва корпуса на сепаратора от корозия и придава естетичен вид на почистващия препарат за зърно. След монтажа на корпуса на сепараторите на АСМ, дори и ножът на бръснача не се вмества в ставите на частите! Устойчивостта на тялото на аеродинамичните сепаратори е едно от основните условия за работата по КАЧЕСТВО на машините за почистване на зърно.
          Капацитетът на сепараторите ACM е от 5 до 50 тона на час. Машини за почистване на зърно АСМ могат да се използват както в малки ферми, така и при асансьори, ZAV комплекси, линии за почистване и калибриране на семена! Сепараторите АСМ AK имат вградена всмукателна камера, която позволява работа на сепаратора за зърно в затворени помещения без допълнителна вентилация. Всички остатъци и прах се установяват в специална седиментна камера, без да напускат стаята.
           С помощта на сепаратори ACM ще получите отличен резултат от почистването и калибрирането на селскостопански продукти!
 
Има дилър в България!

Стъклени бутилки и буркани

София област
Печларство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Екофол АД

София област
Торове и подхранващи вещества,Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Хидро прес ЕООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Екеа ЕООД

Силистра
Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Семена и разсади,Фуражи и хранителни добавки,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА