НИК Електроникс ООД

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника

 НИК Електроникс ООД e вносител на Trimble за България - GPS навигации, автопилоти и уреди за прецизно земеделие.
 
       НИК Електроникс ООД е водеща фирма на българския селскостопански пазар, внедряваща технологии за прецизно земеделие от 2002 година. Още от самото начало показваме новаторски подход като приемаме предизвикателството да популяризираме нови за България технологии и продукти. Ние разбираме, че да си пионер в дадена област е трудоемка задача, но се радваме, че българските фермери оценяват нашата дейност.
 
   Ние вярваме, че клиентите ни избират НИК като свой доставчик, защото им предлагаме решения, с които те достигат своята цел, а именно – да подобрят ефективността на работата си. Нашите клиенти варират от малки стопанства до холдингови дружества, обработващи  над 100 000 дка площ.  Това, което ги свързва е, че без значение колко земя обработват, тяхното напредничаво мислене подобрява работата им и това ги прави по-печеливши.
 
  Екипът
 
    Политиката  ни е да представяме само компании, лидери в своя сегмент, но дори и най-добрите продукти се нуждаят от хора, които да ги познават и извличат най-ценното от тях. Именно за това  ние в НИК вярваме, че квалификацията на нашият екип е едно от най-силните ни преимущества. За да може да отговорим на изискванията на бързо развиващите се технологии, ние подобряваме своите технически познания чрез редовни обучения във Франция, Германия и САЩ. Именно така успяваме да  предложим най-новите технологии, адаптирани съобразно специфичните нужди на българския пазар и нашите клиенти.
 
Нашата цел
 
    От самото създаване ние имаме за цел да бъдем в помощ на нашите клиенти, като им предлагаме продукти и услуги, които ги правят по-печеливши в своята дейност. Светът, в който живеем се променя бързо и предлага все по-нови и ефективни начини да се свърши дадена селскостопанска операция. Ние искаме да улесним земеделските производители като им предложим продукти и услуги, които отговарят на техните специфични нужди и в същото време са лесни за използване.

Контакт ВН ООД

София област
Семена и разсади, Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

АГРОБИО БЪЛГАРИЯ ООД

София област
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

GROWMALL - GROWSHOP ONLINE ГРОУ МАГАЗИН

Варна
Био-производство и био-продукти, Препарати за растителна защита, Производство и търговия с билки, Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

Бул-Лаб ООД

Варна
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА