Матеком ЕООД

Селскостопанска техника,Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Семена и разсади,Фуражи и хранителни добавки,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Култивиране на гъби и търговия,Софтуер за земеделие и ферми,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора

Ние от  фирма”Матеком” ЕООД сме с дългогодишен опит в изпълнението на индустриални подове от шлайфан бетон, полиран бетон, подове от смоли, (декоративни и индустриални), саморазливни подове, инжектиране на пукнатини в бетона, декоративни щамповани мазилки и тънкослойни подове. Ние сме единствената фирма в България която изпълнява подове за тежко и свръх тежко натоварване с товароносимост върху пода над 90 т. .За нас качеството е ключът към успеха. Защото само с  висококачествено изпълнение на обекти можем да задоволим нашите клиенти и дългосрочна лоялност. Следователно, за да се гарантира качеството на нашите основни цели. Това също така означава, че можем да бъдем доволни с последните постижения, но постоянно се опитваме да се развиваме по-нататък, за да станем още по-добри. Работим в цялата страна на цени и качество без конкуренция.

Най новата ни дейност е изпълнение на  декоративни щамповани мазилки и тънкослойни щамповани подове.Допълнително изработваме и нов вид декоративни тротоарни и фасадни плочки,стъпала, бордюри.

                                                                                                                                                                                                                              Основно наше кредо е качеството на изпълнение и качеството на влаганите материали. Ние спазваме строго технологиите и не правим компромиси с качеството.

За повече информация; Пламен Борисов-0878/123982

 www.projectdecor.dir.bg

www.matekom.bg

Агромашина Груп

София област
Селскостопанска техника, Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника, Семена и разсади, Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Томи Експрес ООД

Добрич
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА