Лидеа България ЕООД

От създаването си, Lidea вече е сред 10-те най-големи световни компании в областта на производството и дистрибуцията на семена.

Мисията, която води Lidea, е да създава и предоставя персонализирани, устойчиви решения за многовидови семена, които генерират стойност за земеделците през цялата година с грижа за екосистемите.

Новата марка е подкрепена от дългогодишен опит на две водещи компании – EURALIS Semences и CAUSSADE Semences Group. Lidea е със сериозни инвестиции в развойна дейност, иновации и маркетинг. Тази промяна ще позволи на компанията да отговори още по-добре на нуждите на земеделските производители, посрещайки заедно предизвикателствата на утрешното земеделие.

С оборот от 350 млн. Евро и повече от 30 млн. Евро, посветени всяка година на научноизследователски и развойни дейност, Lidea популяризира своята устойчива визия.

Портфолиото на Lidea включва широка гама от сортове и хибриди от следните култури: царевица, слънчоглед, зърнени култури, рапица, соя, сорго, бобови, силажни и покривни растения, като пазарът за тях обхваща 48 страни по света. Продуктите се допълват от услуги за подобряване на добивите и устойчиви решения за подкрепа на земеделските производители през цялата година.

 

Днес 6 милиона хектара се засяват с хибридите и сортовете на Lidea.

Сивес Груп ЕООД

Силистра
Животновъдство и търговия,Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

МК ГУМИ ООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Хлебозавод Кюстендил ООД

Кюстендил
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА