Лидеа България ЕООД

От създаването си, Lidea вече е сред 10-те най-големи световни компании в областта на производството и дистрибуцията на семена.

Мисията, която води Lidea, е да създава и предоставя персонализирани, устойчиви решения за многовидови семена, които генерират стойност за земеделците през цялата година с грижа за екосистемите.

Новата марка е подкрепена от дългогодишен опит на две водещи компании – EURALIS Semences и CAUSSADE Semences Group. Lidea е със сериозни инвестиции в развойна дейност, иновации и маркетинг. Тази промяна ще позволи на компанията да отговори още по-добре на нуждите на земеделските производители, посрещайки заедно предизвикателствата на утрешното земеделие.

С оборот от 350 млн. Евро и повече от 30 млн. Евро, посветени всяка година на научноизследователски и развойни дейност, Lidea популяризира своята устойчива визия.

Портфолиото на Lidea включва широка гама от сортове и хибриди от следните култури: царевица, слънчоглед, зърнени култури, рапица, соя, сорго, бобови, силажни и покривни растения, като пазарът за тях обхваща 48 страни по света. Продуктите се допълват от услуги за подобряване на добивите и устойчиви решения за подкрепа на земеделските производители през цялата година.

 

Днес 6 милиона хектара се засяват с хибридите и сортовете на Lidea.

Про Лоджистикс енд Сървисиз ЕООД

Русе
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Меркурий Агро ЕООД

Велико Търново
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА