Контакт ВН ООД

Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия

„Контакт ВН” ООД & „Борса за подправки”ООД – производство, внос, преработка и търговия на едро с повече от 90 вида подправки – семенни, листни, кореноплодни и подправъчни смеси.

Подбрани суровини с грижа и отговорност към здравето и сигурността. Гарантирано качество и складови наличности.

Нашата добре изградена през годините мрежа от бизнес отношения в Азия ни позволява да предоставим на нашите клиенти по-пълен набор от услуги свързани с техните нужди и изисквания. Това създава възможност за изграждане на трайни търговски отношения, които се основават на доверие в качеството на нашите продукти и навременни доставки.

Установени дългогодишни успешни търговски контакти с утвърдени компании от хранително-вкусовия бранш в България и страните от Източна Европа – пакетиращи фирми, месна индустрия, пекарни, консервни фабрики, хотели, ресторанти и др.

Логистика: поддържаме добре изградена и функционираща складова мрежа в страната. Собствените ни транспортни средства различни по обем и тонаж, дават възможност за износ на продуктите ни в кратки срокове до нашите клиенти в България и в страните от Централна и Източна Европа .

В производствената ни база /2600 кв.м. затроена площ/, разполагаме с:

Интегрирана модерна Система за мелене с висока производителност на всякакви видове натурални семенни и листни подправки;

  • в Зона „Смесване” –приготвяме набор от утвърдени „Подправъчни смеси” по собствени рецепти, както и такива по поръчка на клиенти;
  • в Зона „Пакетиране” - по желание на клиента, всички суровини се пакетират в нужните разфасовки. Новото технологично оборудване ни позволява да пакетираме подправки с търговската марка на нашите клиенти;
  • Склад подМитнически контрол тип А /FreeZone/ създаден с цел както облужване дейностите на фирмата, така и предлагащ възможност на своите клиенти за  митническо обслужване, складиране и съхранение. Модерно оборудван, СОТ, 24-часов видеоконтрол и охрана. Одобрен Икономически оператор /Approved Economic Operator/.

Компанията функционира с ефективно внедрени HACCP, Добри Производствени Практики, Добри Хигиенни Практики, Добри Търговски Практики. Сертифицирана по ISO22000:2005 от INTERTEK.

Член на Европейската Асоциация на Подправките.

Основател на Българската Асоциация на преработвателите и търговците на подправки, подправъчни смеси и други ароматни съставки.

NORDFERT

Пловдив
Селскостопанска техника, Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества, Семена и разсади, Био-производство и био-продукти
ВИЖ ПРОФИЛА

Център за професионално обучение Пиер Бурдийо

Пловдив
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Овощен разсадник Кабуров, с. Ветрен дол

Пазарджик
Овощарство и търговия, Семена и разсади
ВИЖ ПРОФИЛА

Селкооп

София област
Софтуер за земеделие и ферми
ВИЖ ПРОФИЛА