Каргил България

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества

Каргил е международен производител и търговец на хранителни, селскостопански, финасови и индустриални продукти и услуги. Заедно със земеделските производители, клиентите, правителствата и общностите, ние помагаме на хората да успяват, като прилагаме познанията си и почти 150-годишния си опит. За нас работят 143 000 служители в 67 страни по света, които са се ангажирали да се грижат за храната на хората по един отговорен начин, като намаляват вредните въздействия върху околната среда и подобряват условията, в които живеем и работим. За повече информация, моля посетете Cargill.com или нашият информационен център.

 

Каргил стъпи със своя собствена фирма на българския пазар през 2006 г. Централният ни офис в София се занимава с търговия със зърно и маслодайни култури и е първият за страната. Той предоставя също широк спектър от продукти и услуги, които целят да помогнат на фермерите да се справят с ценовата нестабилност и да им осигурят достъп до качествени вложения за земеделското стопанство (семена, препарати за растителна защита, торове) и технологии, с които да подобрят добивите и качеството на реколтата си. Каргил предлага на земеделските производители агрономически съвети и полезна пазарна информация, съобразена с тяхните индивидуални нужди, както и персонализирани маркетингови решения.

 

През 2013 г. отворихме втори офис във Варна, който извършва дейности, свързани с морски транспорт. Нашият екип там оперира дейността на плавателни съдове и чартъри за Каргил в глобален мащаб, координира посещенията в пристанищата, техническото снабдяване и агентство, като използва богатите си технически познания за оптимизиране на работата по тези направления.

 

В края на 2013 г. Каргил разработи нова стратегия за вътрешнофирмени услуги и предприе отварянето на редица регионални центрове, които да подпомагат бизнеса на компанията в отделните региони. София беше определена като място за осъществяване на финансово и управленско счетоводство, генериране на финансови отчети за вътрешни и външни нужди, данъчно и митническо отчитане, както и развитие на стратегии и политики, които са свързани с тези процеси за офисите ни в Европа, Близкия Изток и Африка.

 

В момента в офисите на Каргил в София и Варна работят над 130 служители.

Вианд ЕАД

София област
Фуражи и хранителни добавки, Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

"Вигтрейд-Русе" ЕООД

Русе
Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

Агри България ЕООД

Пловдив
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

НАСБО ООД

София област
ВИЖ ПРОФИЛА