Каргил България

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества

Каргил е международен производител и търговец на хранителни, селскостопански, финасови и индустриални продукти и услуги. Заедно със земеделските производители, клиентите, правителствата и общностите, ние помагаме на хората да успяват, като прилагаме познанията си и почти 150-годишния си опит. За нас работят 143 000 служители в 67 страни по света, които са се ангажирали да се грижат за храната на хората по един отговорен начин, като намаляват вредните въздействия върху околната среда и подобряват условията, в които живеем и работим. За повече информация, моля посетете Cargill.com или нашият информационен център.

 

Каргил стъпи със своя собствена фирма на българския пазар през 2006 г. Централният ни офис в София се занимава с търговия със зърно и маслодайни култури и е първият за страната. Той предоставя също широк спектър от продукти и услуги, които целят да помогнат на фермерите да се справят с ценовата нестабилност и да им осигурят достъп до качествени вложения за земеделското стопанство (семена, препарати за растителна защита, торове) и технологии, с които да подобрят добивите и качеството на реколтата си. Каргил предлага на земеделските производители агрономически съвети и полезна пазарна информация, съобразена с тяхните индивидуални нужди, както и персонализирани маркетингови решения.

 

През 2013 г. отворихме втори офис във Варна, който извършва дейности, свързани с морски транспорт. Нашият екип там оперира дейността на плавателни съдове и чартъри за Каргил в глобален мащаб, координира посещенията в пристанищата, техническото снабдяване и агентство, като използва богатите си технически познания за оптимизиране на работата по тези направления.

 

В края на 2013 г. Каргил разработи нова стратегия за вътрешнофирмени услуги и предприе отварянето на редица регионални центрове, които да подпомагат бизнеса на компанията в отделните региони. София беше определена като място за осъществяване на финансово и управленско счетоводство, генериране на финансови отчети за вътрешни и външни нужди, данъчно и митническо отчитане, както и развитие на стратегии и политики, които са свързани с тези процеси за офисите ни в Европа, Близкия Изток и Африка.

 

В момента в офисите на Каргил в София и Варна работят над 130 служители.

Трактор Инвест ЕООД

Пловдив
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Агрекс БГ

Добрич
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

БИОСА ЕООД

Разград
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

АГРО ГРУП 70

Разград
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА