Камини Индустриал Стил ЕООД

Камини Индустриал Стил - предлага

 

от проектиране на индивидуален проект за вашата бъдеща камина, до изработка и монтажа .

Фирмата предлага голямо разнообразие на каменни облицовки и скално-облицовачни материали – гранит, мрамор, варовик, туфа, гнайс, оникс, технически камък.

 

От както е създадена фирмата сме едни от първите вносители на чугунените Чешки горивни камери на фирма „ Bef Home” - лидерите в бранша на горивни камери в Чехия и Европа.

Предлагаме голяма гама от горивни камери и на други водещи френски фирми като; Fonte Flamme, Cheminees Philippe, Cheminees Diffusion, Laudel и др.

Камината е част от архитектурния проект на жилището и се изграждат като уред за отопление, които да е в унисон с интериора му.

Освен традиционните камини, които работят с твърдо гориво, има камини на природен газ, на  биогорива и дори на електричество,също така те могат да бъдат разделени на съвремени камини, класически каминибитови камини, рустикални камини и много други.

Ние предлагаме на нашите клиенти разнообразие не само от модели на облицовки ,но и вида гориво спрямо камерите за отопление н

 

а дърва, газ, биоетанолови камини и електрически камери.

Semenata Shop

София област
Селскостопанска техника, Торове и подхранващи вещества, Семена и разсади, Фуражи и хранителни добавки, Зърнопроизводство и търговия, Животновъдство и търговия, Зеленчукопроизводство и търговия, Овощарство и търговия, Лозарство и винарство, Био-производство и био-продукти, Производство и търговия с билки
ВИЖ ПРОФИЛА

Агро Ойл Къмпани ООД

Добрич
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

Марс ЕООД

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Сокотаб България ЕООД

Пловдив
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Ботев ЕООД

Стара Загора
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА