Гея '99 - Лабораторни и индустриални продукти

Селскостопанска техника

   http://www.geya99.com - 15 години ГЕЯ 99 - Лабораторни и индустриални продукти  Гея ’99 е частна фирма основана през 1999 г. в град Варна с основен предмет на дейност внос и търговия с лабораторни и промишлени продукти. В полза на клиента извършваме и консултански услуги, разработване и внедряване на методики, проектиране, сервиз и поддръжка на лаборатории.

   Вече 15 години фирма Гея’99 оборудва и сервизира лаборатории в различни области на промишлеността, органите за контрол, изследователска и учебна работа.
 
 
   Основна цел на нашата фирма е максимално удовлетворяване на непрекъснато нарастващите изисквания на клиента.
 

   Заповядайте и в новата ни страница:

 

http://www.geya99.com/  - сайт за онлайн продажби на лабораторни и индустриални продукти ! Сайта е все още в процес на разработка , като пълната версия с цялата ни продуктова гама ще можете да видите след 1 август. Новини относно нови продукти, каталози, статии, публикации, галерии и т.н. ще бъдат обявавани както в сайта, така и в страниците ни в социалните мрежи.

 

   Тук ще намерите широк асортимент от артикули, покриващи всички нужди от апаратура и консумативи за извършването на анализи в производствени, акредитирани, научно-изследователски и учебни лаборатории. За удобство на клиента , уеб сайта ни има възможност за онлайн продажби . Във Ваша полза предлагаме и допълнителни услуги : консултации, внедряване на методики, проектиране, сервиз и поддръжка на лаборатории.

 

   Нашите стоки са разделени в няколко основни категории според техните видове и приложения:

 

  • Лабораторна стъклария, консумативи и инструменти
  • Лабораторни химикали, разтвори и стандарти
  • Хроматографски консумативи
  • Контролно-измервателни прибори
  • Апаратура и оборудване
  • Лабораторно обзавеждане

 

   В сайта ще намерите списък с отраслите, в които развиваме дейност, изпълнени проекти, сертификати, референции, както и галерии на офис, мострена зала, на колектива, наши участия

"Налина МК"ООД

Бургас
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

Хидрокап ООД

Стара Загора
Резервни части за агро техника, Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Карони ЕООД

Пловдив
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Ковекс ЕООД

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА