Гея '99 - Лабораторни и индустриални продукти

Селскостопанска техника

   http://www.geya99.com - 15 години ГЕЯ 99 - Лабораторни и индустриални продукти  Гея ’99 е частна фирма основана през 1999 г. в град Варна с основен предмет на дейност внос и търговия с лабораторни и промишлени продукти. В полза на клиента извършваме и консултански услуги, разработване и внедряване на методики, проектиране, сервиз и поддръжка на лаборатории.

   Вече 15 години фирма Гея’99 оборудва и сервизира лаборатории в различни области на промишлеността, органите за контрол, изследователска и учебна работа.
 
 
   Основна цел на нашата фирма е максимално удовлетворяване на непрекъснато нарастващите изисквания на клиента.
 

   Заповядайте и в новата ни страница:

 

http://www.geya99.com/  - сайт за онлайн продажби на лабораторни и индустриални продукти ! Сайта е все още в процес на разработка , като пълната версия с цялата ни продуктова гама ще можете да видите след 1 август. Новини относно нови продукти, каталози, статии, публикации, галерии и т.н. ще бъдат обявавани както в сайта, така и в страниците ни в социалните мрежи.

 

   Тук ще намерите широк асортимент от артикули, покриващи всички нужди от апаратура и консумативи за извършването на анализи в производствени, акредитирани, научно-изследователски и учебни лаборатории. За удобство на клиента , уеб сайта ни има възможност за онлайн продажби . Във Ваша полза предлагаме и допълнителни услуги : консултации, внедряване на методики, проектиране, сервиз и поддръжка на лаборатории.

 

   Нашите стоки са разделени в няколко основни категории според техните видове и приложения:

 

  • Лабораторна стъклария, консумативи и инструменти
  • Лабораторни химикали, разтвори и стандарти
  • Хроматографски консумативи
  • Контролно-измервателни прибори
  • Апаратура и оборудване
  • Лабораторно обзавеждане

 

   В сайта ще намерите списък с отраслите, в които развиваме дейност, изпълнени проекти, сертификати, референции, както и галерии на офис, мострена зала, на колектива, наши участия

ВУЛКАНИЗАЦИЯ и ЛЕПЕНЕ на Гумено-Транспортни Ленти

Пазарджик
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Витагрейн БГ

София област
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Институт по полски култури – гр. Чирпан

Стара Загора
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

ГЕРПРО ЕООД

Сливен
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА