Фодър Солюшънс България ООД

Селскостопанска техника,Фуражи и хранителни добавки,Животновъдство и търговия

Fodder Solutions Bulgaria Ltd. произвежда и предлага оборудване и системи TrevoMat за целогодишно производство на сочни зелени фуражи в резултат на хидропонно отглеждане на покълнали житни, технически, маслодайни и бобови семена. Обикновено се използват семена на ечемик, царевица, слънчоглед, лупина, както самостоятелно, така и в различни смеси. Произведените фуражи по иновативната австралийска технология Gro-Dex от 2014 година са с изключително висока хранителна стойност, както за домашните животни - крави, птици, коне, свине, овце и кози, така дори и за животните от зоопарка, като се произвеждат в непрекъснат цикъл през цялата година, без значителни разходи, с минимално участие на труд.

 

Намалете своята зависимост от традиционни фуражни ресурси и капризите на времето, станете независими, като поемете контрола върху програмата за изхранване и продуктивност на своите животни още днес! Намалете разходите за изхранване! Вие вече нямате нужда от много обработваема земя и плащания за ренти, скъпи горива за производство и транспорт на фуражите, скъпи торове и препарати, трактори, прикачен инвентар, прибираща техника за косене/силажиране. Нямате нужда от силажни ями!

 

Сега, Вие имате TrevoМat!

Оборудването TrevoMat, от серията “M”, или “мобилни системи” представляват контейнери в завършен вид, с капацитет до 500 кг./дневно, които след включване към източник на вода и електрическата система, са готови за работа веднага и ще произвеждат кълнове и сочни, зелени фуражи всеки ден. 365 дни в годината! Тази серия е предназначена за малки и средни семейни ферми в равнината или планината, които отглеждат например от 5 - до 35 крави, или имат малко стадо овце - 50 до 250 овце-майки, а нямат достатъчно земя за отглеждане на собствени фуражи или липсват достатъчно пасища и ливади.

 

Оборудването TrevoMat, от серията “S”, или “стационарни системи”, представляват климатизирани помещения, с капацитет от 850 кг. до 5,000 кг./дневно, които са предназначени за производство на сочна, зелена маса през цялата година, за нуждите на по-големи кравеферми, например до 350 - 400 крави и овцеферми/козеферми, например до 1,500 – 1,600 овце/кози, където съвременните технологии принуждават фермерите да прилагат целогодишно изхранване на ясла, с всички неблагоприятни въздействия на околната среда за здравето и продуктивността на животните.

Централна Консултантска Компания ООД

София област
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

HRT-Bulgaria

София област
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Агрофинанс Дойнов ЕООД

Стара Загора
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА