Евро Ферт АД

Торове и подхранващи вещества

"Евро Ферт" АД е основан през август 1999 г. в Димитровград. Дружеството успя да завоюва лидерска позиция на българския пазар на торове, действайки  чрез мрежа от дистрибутори с национално покритие и прилагайки гъвкави търговски политики, които отговарят на нарастващите потребности на земеделските производители в България.

 

Продуктите, които предлага „Евро Ферт” АД, са произведени от „Неохим” АД – Димитровград. Те са с доказано високо качество и отговарят напълно на потребностите на съвременните земеделски производители в България. Изработени са в съответствие с европейските стандарти в отговор на нуждите на българското земеделие. 

 

В опит да удовлетвори нуждите на своите клиенти, тази година дружеството пусна на пазара иновативен продукт  - 100% водоразтворим амониев нитрат, който съдържа антисбиваща добавка и не образува пяна. Предназначен е за капково напояване и подхранване на плодове, зеленчуци и овошки. „Евро Ферт” АД е и вносител на висококачествен амониев сулфат от Египет, който лесно се усвоява от растенията и подпомага правилното им развитие.

 

Фирмата предлага също богата гама от азотни, фосфорни и калиеви торове - смесени NP и NPK торове, като такива могат да бъдат изработени в индивидуални комбинации по желание на клиента, МАР, DAP, необходими за реализация на богат добив на различни растителни култури, както и химически продукти, като азот, азотна киселина, амониев бикарбонат, амониев нитрат, амоняк, амонячка вода, обезсолена вода, въглероден диокид, кислород и натриев нитрат.

 

„Евро Ферт” АД предлага изработването на индивидулани комбинации от смесени NPK торове в пропорции по желание на клиента. За избора на най-подходящата комбинация, компанията осигурява безплатно на своите клиенти почвен анализ и консултация със специалист. За да отговори напълно на очакванията на своите клиенти, компанията изработва програми за балансирано торене, съобразени с климатичните условия на района, в който се намира съответното стопанство, състоянието на почвите и нуждите на отглежданите култури. Това е от изключително значение, тъй като всяка година от почвата се изнася голям процент хранителни вещества, които могат да бъдат възстановени единствено с използването на минерални торове. 

 

Специалистите на компанията са наясно, че за постигането на оптимални добиви, е необходимо земеделските култури да бъдат отглеждани правилно. Затова те разработват за клиентите на „Евро Ферт” и програми за сеитбооборот.

Рапид КБ ООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Агромат2010

Плевен
Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

Ветеринарно – животновъден магазин Бентли Фарм ООД

София област
Животновъдство и търговия, Софтуер за земеделие и ферми, Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА