Еуралис Семена ЕООД

Семена и разсади

Еуралис Семанс е семенарският отдел на Еуралис Груп – френски кооператив, съставен от 12 000 фермера. Централата на компанията се намира в гр. Лескар, Франция.

Семепроизводител от 1950 г., Еуралис Семанс е сред европейските лидери при производството на зърнени и маслодайни култури – слънчоглед, царевица, сорго, соя, пролетна и зимна рапица.

dsdПреди включването им в портфолиото, всички хибриди са изпитвани в продължение на 3 години на повече от 500 000 експериментални парцела в цяла Европа. На база на тези изпитвания се прави селекция на най-приспособимите за съответния регион хибриди, като те от своя страна са тестват на местния пазар в продължение на още 2 години.

След повече от 15 години присъствие на българския пазар чрез търговските марки Rustica и Раи Semences, през 2009 г. Еуралис Семанс откри собствен филиал в България – Еуралис Семена. Компанията има офис, базиран в София и опитен търговски и технически екип, който покрива всички региони в страната.

Фирмата предлага:

  • Пълна гама високодобивни семена царевица, слънчоглед, рапица, сорго и соя
  • Като член на най-голямата научна програма за селекция на слънчоглед в Европа – SOLTIS, ние можем да предложим на земеделските производители пълна гама от иновации от всички пазарни сегменти: линолови слънчогледи, слънчогледи с високо съдържание на олеинова киселина (високоолеинови), конвенционални слънчогледи, слънчогледи от системи за производство Clearfield® и Clearfield® Plus, както и последната новост в портфолиото – хибриди, устойчиви на Сулфонилурея.
  • Царевични хибриди от нов, оригинален генетичен източник Tropical Dent®, ексклузивен за Еуралис. Хибридите от тази технология имат три основни характеристики: висок добив, стабилност, бързо отдаване на влага.
  • Хибриди сорго, които са най-добрата алтернатива на цареви­цата за сухи региони. Еуралис е част от Eurosorghum – най-го- лямата изследователска програма за селекция и разпростра­нение на хибриди сорго в Европа.
  • Еуралис е един от пионерите в селектирането на маслодайна рапица. Компанията е създател на първия хибрид зимна рапица в Европа.
  • Повече от 50 години опит в отглеждането на висококачествени соеви семена. Член на асоциация „Дунавска соя“.
  • Ние напълно контролираме цялата производствена верига – от научните изследвания, през производството на семена, до продажбата им на българския пазар.

Сатнет ООД

Пловдив
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Европолимер-производство и продажба на маркучи

София област
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Валтабак ЕООД

Пловдив
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Оптиком ООД

Стара Загора
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Стевия Фор Лайф ЕООД

Стара Загора
Био-производство и био-продукти
ВИЖ ПРОФИЛА