Елтрак България ЕООД

 

„Елтрак България” е oторизираният дилър за България на технологичния лидер Caterpillar за строителна и минна механизация, дизелови и газови двигатели, генератори и кари, признати в целия свят като най-производителни и надеждни. Компанията е и официален дистрибутор на двигателите Perkins, на минните багери Bucyrus и на мобилните трошачни и пресевни инсталации - Atlas Copco Powercrusher.
 
Централата на "Елтрак България" се намира в София,където се намира новия ин модерен търговско-сервизен център с необходимото техническо оборудване, осигуряващо пълно обслужване на клиентите. Компанията има още три търговско-сервизни центрове – в Бургас, Варна и Стара Загора. 15 мобилни сервизни специалисти с напълно оборудвани автомобили покриват територията на страната и осигуряват поддръжката на машините и на самите работни площадки на клиентите. Стремеж на "Елтрак България" е да предложи цялостни бизнес решения и пълен пакет услуги, които влючват:
 
Доставка, гаранционна и следгаранционна поддръжка на строителна и минна механизация;
Продажба на CAT оборудване втора употреба;
Отдаване под наем на CAT оборудване;
Консултация при избора на оборудването. Възможност чрез специална програма на Caterpillar да се   определи необходимата система от машини за клиента, съгласно работните му условия и поставените цели;
Обучения в ползването и поддръжката на оборудването;
Доставка на оригинални резервни части;
Ремонт на машините с нови оригинални резервни части CAT, или чрез влагане на отремонтирани и/или възстановени такива в заводите на Caterpillar.
„Елтрак България” е част от гръцката Eltrak Group, включваща още три компании: Eltrak S.A. (официален дилър на Caterpillar за страната от 1982 г., базиран в Атина, Гърция), Elastrak S.A. (изключителен дистрибутор на гумитеBridgestone, Firestone и Dayton) и Eltrekka S.A. (най-големият доставчик на части за камиони и употребявани автомобили в Гърция).
 
Екипът на „Елтрак България” е съставен от над 80 квалифицирани специалисти, чието обучение и практика следват стандартите на Caterpillar и утвърдените европейски тенденции и опит. В отговор през 2009 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Верона 07 ЕООД - ушни марки

Велико Търново
Селскостопанска техника, Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Марс ЕООД

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Соломон-София ЕООД

София област
Животновъдство и търговия, Зеленчукопроизводство и търговия, Овощарство и търговия, Лозарство и винарство
ВИЖ ПРОФИЛА

Алтеа - БГ ЕООД

Стара Загора
Печларство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Агриада ЕООД

Стара Загора
Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА