ЕКОДАРПОЛ

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества

ЕКОДАРПОЛ е полска компания, която произвежда органични био торове и почвени подобрители, предназнчени за биологичното и конвенционално земеделие. Тя е създадена през 1993г. и бързо се налага като лидер на пазара за органични торове в Полша с над 70% пазарен дял. Разолга с най-големия завод за производство на органични торве в Европа и модерна, съвременна био-химична лаборатория. За своите близо 25 години опит в бранша компанията ЕКОДАРПОЛ получаваа множество награди и сертификати, сред които:

 

- Награда за най-добра компания в областта на опазването на околната среда - „Agro Pomerania” 2008 Бажковице, 13.09.2008г.;

 

- Сертификат за безопасност за био тор “Biohumus Extra”, даващ право на ползване на знака за безопасност върху продукта, 26.07.2011г., от Полския Център за Тестване и Сертифициране;

 

- Сертификат за „Хумус Актив“ като органичен тор и почвен подобрител, одобрен за употреба в биологичното земеделие, 21.09.2011г., от Института по Почвознание и Растениевъдство, Държавен Институт за Научни Изследвания Пулави;

 

ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС е ексклузивен представител и дистрибутор на био торовете на полската компания ЕКОДАРПОЛ за България и Балканите. Eкодарпол Болканс предлага на българския пазар иновативни и високоефективни продукти за земеделието.

 

Работим успешно и изграждаме дългосрочни партньорства с едни от най-големите земеделски производители в различни сектори на земеделието. С всяка изминала година имаме все повече приятели сред призводителите на зърнено-житни и етерично-маслени култури, зеленчукопроизводителите и малинопроизводителите. Резултатите, които показват органичните торове и почвени подобрители на Екодарпол при различни видове култури, и високите добиви с подобряване качеството на продукцията, успяват да наложат торовете на Екодарпол на българския пазар и да гарантират мястото ни сред лидерите на пазара за био торове в България.

 

Компанията предлага цялостно обслужване на своите клиенти - от взимането на почвени проби и задълбочени почвени анализи във високотехнологичната ни лаборатория в Полша, през индивидуални консултации и посещения на полетата през цялата земеделска година - до разработване на дългосрочни програми на торене и грижа за клиента целогодишно.

 
 

Екипът на ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС е изграден от млади и енергични хора със силна мотивация и съвременни вижданията за развитието на земеделието. Иновативността е нещото, кето свързва всички нас като колектив, който успява да се допълва с идеи и устрем в работата си. Нашите специалисти са отворени към разговори и обмен на опит с клиенти, които и са наши приятели. Дейността ни далеч не приключва с осъществяване на продажба. Екипът на ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС е мотивиран да предлага не просто торове, а цялостни решения на своите клиенти. Адекватните съвети и ефективните действия се базират на детайлна информация и дългогодишен опит. Затова ние предлагаме и услуги като почвени анализи, анализи на растителни проби и почвени карти. По този начин се стремим да бъдем колкото се може по-полезни на земеделските производители и да се отнасяме към всяка ситуация с индивидуален подход и съвет спрямо конкретните изисквания на културата и почвата към торовите норми, време и начин на прилагане. 

            "Всичко започва с добрата почва."

 

Пътят към успеха е кратък! Ние предлагаме на нашите клиенти модерни и природосъобразни решения за екологичното и конвенционално земеделие. Заставаме рамо до рамо с вас - земеделските производители, за да опазим Земята чиста и да предложим на следващото поколение качествени продукти, пристъпвайки към нова ера в органичната и конвенционална агрокултура. Агрономи по призвание, ние, екипът на ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС, сме амбицирани да градим заедно бъдещето на модерното земеделие. Опитът ни показва, че светът обръща все по-голямо внимание на призивите за опзаване на планетата и използването на естествени източници на хранителни елементи и ресурси.

 

                                                                     "Живей различно, мисли екологично!"

Вермиголд ООД

Стара Загора
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

Унивис ООД

Велико Търново
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Апекс Сервиз

София област
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Екокотли

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА