ЕКОДАРПОЛ

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества

ЕКОДАРПОЛ е полска компания, която произвежда органични био торове и почвени подобрители, предназнчени за биологичното и конвенционално земеделие. Тя е създадена през 1993г. и бързо се налага като лидер на пазара за органични торове в Полша с над 70% пазарен дял. Разолга с най-големия завод за производство на органични торве в Европа и модерна, съвременна био-химична лаборатория. За своите близо 25 години опит в бранша компанията ЕКОДАРПОЛ получаваа множество награди и сертификати, сред които:

 

- Награда за най-добра компания в областта на опазването на околната среда - „Agro Pomerania” 2008 Бажковице, 13.09.2008г.;

 

- Сертификат за безопасност за био тор “Biohumus Extra”, даващ право на ползване на знака за безопасност върху продукта, 26.07.2011г., от Полския Център за Тестване и Сертифициране;

 

- Сертификат за „Хумус Актив“ като органичен тор и почвен подобрител, одобрен за употреба в биологичното земеделие, 21.09.2011г., от Института по Почвознание и Растениевъдство, Държавен Институт за Научни Изследвания Пулави;

 

ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС е ексклузивен представител и дистрибутор на био торовете на полската компания ЕКОДАРПОЛ за България и Балканите. Eкодарпол Болканс предлага на българския пазар иновативни и високоефективни продукти за земеделието.

 

Работим успешно и изграждаме дългосрочни партньорства с едни от най-големите земеделски производители в различни сектори на земеделието. С всяка изминала година имаме все повече приятели сред призводителите на зърнено-житни и етерично-маслени култури, зеленчукопроизводителите и малинопроизводителите. Резултатите, които показват органичните торове и почвени подобрители на Екодарпол при различни видове култури, и високите добиви с подобряване качеството на продукцията, успяват да наложат торовете на Екодарпол на българския пазар и да гарантират мястото ни сред лидерите на пазара за био торове в България.

 

Компанията предлага цялостно обслужване на своите клиенти - от взимането на почвени проби и задълбочени почвени анализи във високотехнологичната ни лаборатория в Полша, през индивидуални консултации и посещения на полетата през цялата земеделска година - до разработване на дългосрочни програми на торене и грижа за клиента целогодишно.

 
 

Екипът на ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС е изграден от млади и енергични хора със силна мотивация и съвременни вижданията за развитието на земеделието. Иновативността е нещото, кето свързва всички нас като колектив, който успява да се допълва с идеи и устрем в работата си. Нашите специалисти са отворени към разговори и обмен на опит с клиенти, които и са наши приятели. Дейността ни далеч не приключва с осъществяване на продажба. Екипът на ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС е мотивиран да предлага не просто торове, а цялостни решения на своите клиенти. Адекватните съвети и ефективните действия се базират на детайлна информация и дългогодишен опит. Затова ние предлагаме и услуги като почвени анализи, анализи на растителни проби и почвени карти. По този начин се стремим да бъдем колкото се може по-полезни на земеделските производители и да се отнасяме към всяка ситуация с индивидуален подход и съвет спрямо конкретните изисквания на културата и почвата към торовите норми, време и начин на прилагане. 

            "Всичко започва с добрата почва."

 

Пътят към успеха е кратък! Ние предлагаме на нашите клиенти модерни и природосъобразни решения за екологичното и конвенционално земеделие. Заставаме рамо до рамо с вас - земеделските производители, за да опазим Земята чиста и да предложим на следващото поколение качествени продукти, пристъпвайки към нова ера в органичната и конвенционална агрокултура. Агрономи по призвание, ние, екипът на ЕКОДАРПОЛ БОЛКАНС, сме амбицирани да градим заедно бъдещето на модерното земеделие. Опитът ни показва, че светът обръща все по-голямо внимание на призивите за опзаване на планетата и използването на естествени източници на хранителни елементи и ресурси.

 

                                                                     "Живей различно, мисли екологично!"

Дизелор ЕООД

София област
Селскостопанска техника, Фуражи и хранителни добавки, Зърнопроизводство и търговия, Животновъдство и търговия, Зеленчукопроизводство и търговия, Овощарство и търговия, Лозарство и винарство, Софтуер за земеделие и ферми, Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Ти Ей Джи Афродита

Хасково
Зеленчукопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

VTM Group

София град
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Адрия Трейдинг

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА