Дизелор ЕООД

Селскостопанска техника,Фуражи и хранителни добавки,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Софтуер за земеделие и ферми,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора

Фирма Дизелор EOOД се е доказала като професионалист в продажбата и доставката на течни горива за селско стопанство, транспорт, отопление и производство. 

Като един от основните отрасли в България, земеделието е повсеместно разпространено. Именно по тази причина, дейността на Дизелор да доставя и транспортира течни горива до българските земеделски производители също покрива територията на цяла България. Експресните и навременни доставки се извършват със съвременен автопарк от 10 цистерни, оборудвани с всички модерни средства за контрол и управляван от професионалните шофьори на компанията.

Освен доставката на течни горива за земеделието, всеки селскостопански производител получава постоянни консултации и съвети във връзка със законови изменения и задължения, възможности и облекчения. 

За започналата кампания по подпомагане с ваучери за дизелово гориво, фирмата издаде документ с разяснения, за да отговори на най-често задаваните въпроси на земеделските производители. Дизелор своевременно научава всякакви изменения и новости и поема отговорността да информира своите клиенти. 

Фуражен завод "Димитрови" ООД

Пловдив
Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

Иновекс Земеделска Техника

София област
Селскостопанска техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

КРЕСТ ГРУП КО

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Силозни Системи ООД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА