Балея Груп

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Семена и разсади

Балеа груп” е консорциум, включващ 9 фирми – Балджиев ООД, Балджиеви 91 ООД, Панацея ООД, Хелиос М ООД, Балея ООД, Совата ЕАД, Овощен разсадник ЕООД, Панация Комерс ЕООД, Агриланд ЕАД.

 

Началото бе поставено в далечната 1991 година от фирма „Балджиев 91” и вече години наред устояваме на предизвикателствата и препятствията по пътя към развитието си до днес. Седалището на „Балеа груп” е в Севлиево – икономическият оазис на страната ни. Сред предлаганите услуги от компанията са консултации, кредитиране, доставка на семена и пестициди, торове и петролни продукти. В приоритетите на холдинга влиза и изкупуването и търговията със селскостопанска продукция на територията на България, Европейския съюз и други страни, развиващи селско стопанство.

 

Не само това са възможностите на компанията. „Балеа груп” разполага с повече от 40 000 декара земя, върху която произвежда собствено зърно.
Изискванията на потребителите и клиентите на организацията, както и подържането на висок стандарт, качество и контрол са приоритетни за политиката и поведението на над 200-ата служители в компанията. Може би в това се крие разковничето, че можем да се похвалим с великолепната си работа с най-добрите и успели земеделци в България.


Складовите ни бази за препаратите за растителна защита и зърно се намират в Севлиево, Свищов и Нова Загора, а офисите ни са в Севлиево, Свищов, Нова Загора и Пловдив. Сред предлаганите от нас продукти са около 25 вида тор, 500 пестицида, 50 вида семена и 90 вида дръвчета.

ЕТ Темп ДК

Русе
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Биовет АД

Пазарджик
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

"Пенков Агро" ЕООД

София област
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

"Лена Агромашини" ЕООД

Сливен
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА