Балея Груп

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Семена и разсади

Балеа груп” е консорциум, включващ 9 фирми – Балджиев ООД, Балджиеви 91 ООД, Панацея ООД, Хелиос М ООД, Балея ООД, Совата ЕАД, Овощен разсадник ЕООД, Панация Комерс ЕООД, Агриланд ЕАД.

 

Началото бе поставено в далечната 1991 година от фирма „Балджиев 91” и вече години наред устояваме на предизвикателствата и препятствията по пътя към развитието си до днес. Седалището на „Балеа груп” е в Севлиево – икономическият оазис на страната ни. Сред предлаганите услуги от компанията са консултации, кредитиране, доставка на семена и пестициди, торове и петролни продукти. В приоритетите на холдинга влиза и изкупуването и търговията със селскостопанска продукция на територията на България, Европейския съюз и други страни, развиващи селско стопанство.

 

Не само това са възможностите на компанията. „Балеа груп” разполага с повече от 40 000 декара земя, върху която произвежда собствено зърно.
Изискванията на потребителите и клиентите на организацията, както и подържането на висок стандарт, качество и контрол са приоритетни за политиката и поведението на над 200-ата служители в компанията. Може би в това се крие разковничето, че можем да се похвалим с великолепната си работа с най-добрите и успели земеделци в България.


Складовите ни бази за препаратите за растителна защита и зърно се намират в Севлиево, Свищов и Нова Загора, а офисите ни са в Севлиево, Свищов, Нова Загора и Пловдив. Сред предлаганите от нас продукти са около 25 вида тор, 500 пестицида, 50 вида семена и 90 вида дръвчета.

„Термодизайнтотал” ООД

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Клас Олио ООД

Добрич
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

НЗР

София област
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

ECO RE LTD

Враца
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА