Аудиториум ООД

„Аудиториум“ е създаден от професионалисти с опит в областта на управлението и контрола в различни по тип, структура и дейност организации от публичния и частния сектор.

Основателите са вдъхновени от идеята да създадат одитор и консултант, който да обединява услилия и да допринесе в максимална степен за задоволяване на потребностите на потенциалните си клиенти.

С Вас от самото начало ще работят специалисти, които са придобили опит в организации от публичния сектор и собственици на успешни бизнес начинания. Именно този факт ни дава увереност да твърдим, че знаем от какво се нуждае ръководител на администрация от публичния сектор или предприемач.

Ние се стараем да осигурим за клиентите си широка гама от одиторски и консултантски услуги, с които да покрием основни те потребности в търсенето на завишена ефективност. Стремежът ни е да предоставим качествена и навременна консултация с цялостни и оптимални решения.

При всеки един от нашите ангажименти от неговото начало до окончателното му изпълнение изграждаме среда на доверие, почтенност, екипност, професионализъм и търговска етика, с която се стремим да изпълним всички очаквания на клиентите.

Чрез предлаганите услуги на „Аудиториум“, Вие ще получите постоянен достъп до консултантската и експертната ни подкрепа, както и представяне пред съответните администрации и институции, в зависимост от договореностите по ангажимента.

 

 

 

 

Необходима подготовка за изготвянето на Европроекти

•             Определяне на цели на проекти и консултиране по отношение на възможностите за финансиране със средства от ЕС.

•             Подготовка, одит и управление на проекти по линия на фондове и програми с осигурено финансиране от ЕС.

•             Изготвяне на бизнес план и анализ разходи – ползи, както за нуждите на клиента, така и за подготовката на проект по линия на фондове и програми с осигурено финансиране от ЕС или за представяне пред финансови и банкови институции.

•             Подготовка на бюджети на проект.

•             Подготовка на финансови анализи и планове на проекти и проектни предложения.

 

За допълнителна информация, моля посетете сайта на компанията www.auditorium.bg,  свържете с нас на посочените по-долу телефони или задайте Вашите въпроси и ние ще Ви отговорим в най-кратък срок, защото бързината и ефективността са важни за Вашия бизнес.

 

[email protected]

 

[email protected]

 

тел.

0885 022 185

0894 668 088

064 928 713

 

www.auditorium.bg

Агро Скай АД

София област
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

ВУЛКАНИЗАЦИЯ и ЛЕПЕНЕ на Гумено-Транспортни Ленти

Пазарджик
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Керчев и синове ООД

Плевен
Селскостопанска техника, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника, Семена и разсади, Зърнопроизводство и търговия, Софтуер за земеделие и ферми, Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Агрион

Пловдив
Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

ЕТ „Шкодра Н Николай Петров”

Плевен
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА