Аудиториум ООД

„Аудиториум“ е създаден от професионалисти с опит в областта на управлението и контрола в различни по тип, структура и дейност организации от публичния и частния сектор.

Основателите са вдъхновени от идеята да създадат одитор и консултант, който да обединява услилия и да допринесе в максимална степен за задоволяване на потребностите на потенциалните си клиенти.

С Вас от самото начало ще работят специалисти, които са придобили опит в организации от публичния сектор и собственици на успешни бизнес начинания. Именно този факт ни дава увереност да твърдим, че знаем от какво се нуждае ръководител на администрация от публичния сектор или предприемач.

Ние се стараем да осигурим за клиентите си широка гама от одиторски и консултантски услуги, с които да покрием основни те потребности в търсенето на завишена ефективност. Стремежът ни е да предоставим качествена и навременна консултация с цялостни и оптимални решения.

При всеки един от нашите ангажименти от неговото начало до окончателното му изпълнение изграждаме среда на доверие, почтенност, екипност, професионализъм и търговска етика, с която се стремим да изпълним всички очаквания на клиентите.

Чрез предлаганите услуги на „Аудиториум“, Вие ще получите постоянен достъп до консултантската и експертната ни подкрепа, както и представяне пред съответните администрации и институции, в зависимост от договореностите по ангажимента.

 

 

 

 

Необходима подготовка за изготвянето на Европроекти

•             Определяне на цели на проекти и консултиране по отношение на възможностите за финансиране със средства от ЕС.

•             Подготовка, одит и управление на проекти по линия на фондове и програми с осигурено финансиране от ЕС.

•             Изготвяне на бизнес план и анализ разходи – ползи, както за нуждите на клиента, така и за подготовката на проект по линия на фондове и програми с осигурено финансиране от ЕС или за представяне пред финансови и банкови институции.

•             Подготовка на бюджети на проект.

•             Подготовка на финансови анализи и планове на проекти и проектни предложения.

 

За допълнителна информация, моля посетете сайта на компанията www.auditorium.bg,  свържете с нас на посочените по-долу телефони или задайте Вашите въпроси и ние ще Ви отговорим в най-кратък срок, защото бързината и ефективността са важни за Вашия бизнес.

 

[email protected]

 

[email protected]

 

тел.

0885 022 185

0894 668 088

064 928 713

 

www.auditorium.bg

Фатум ЕООД

Стара Загора
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

ЕВРО ПЕСТ ЕООД

София град
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Черноморски фураж АД

Сливен
Фуражи и хранителни добавки
ВИЖ ПРОФИЛА

Ванмар 2000 ООД

Пловдив
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА