АТИНАПАК ЕООД

Селскостопанска техника

Атинапак ЕООД - Опаковане и преработка

Атинапак ЕООД притежава млад и амбициозен екип, с добър опит в оборудването на българската индустрия, свързан с храни. Ние се стремим да удовлетворим максимално изискванията на клиентите си и да предложим най- правилното, ефективно и изгодно решение. Можем да Ви осигурим качествено оборудване на конкурентни цени, изцяло съобразено с Вашите изисквания и всчики европейски стандарти. Имаме иновативни идеи в опаковането и следим пазарните тенденции в хранителната и нехранителната индустрия. Разгледайте нашите предложения в специализираните раздели и не се колебайте да се свържете с нас. Изпратеното запитване ще бъде обсъдено с наш консултант в удобно за Вас време.

Основни категории машини

С нашите машини Вие може да постигнете значителни икономи и да улесните Вашето производствено ежедневие. Приемно оборудване. Преработващо оборудване. Линии за сортиране. Опаковъчно оборудване. Периферно оборудване.

Атинапак ЕООД е търговска компания с представителство на редица европейски компании в областта на преработка, опаковането и подобряването в производството на хранителни и нехранителни продукти.

Ние предлагаме оборудване за опаковане и подготовка на продукти, започващо от приемането на суровата продукция до експедицията ѝ.

Хлебозавод Кюстендил ООД

Кюстендил
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Томи Експрес ООД

Добрич
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

ЕВРО ПЕСТ ЕООД

София град
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА