АТИНАПАК ЕООД

Селскостопанска техника

Атинапак ЕООД - Опаковане и преработка

Атинапак ЕООД притежава млад и амбициозен екип, с добър опит в оборудването на българската индустрия, свързан с храни. Ние се стремим да удовлетворим максимално изискванията на клиентите си и да предложим най- правилното, ефективно и изгодно решение. Можем да Ви осигурим качествено оборудване на конкурентни цени, изцяло съобразено с Вашите изисквания и всчики европейски стандарти. Имаме иновативни идеи в опаковането и следим пазарните тенденции в хранителната и нехранителната индустрия. Разгледайте нашите предложения в специализираните раздели и не се колебайте да се свържете с нас. Изпратеното запитване ще бъде обсъдено с наш консултант в удобно за Вас време.

Основни категории машини

С нашите машини Вие може да постигнете значителни икономи и да улесните Вашето производствено ежедневие. Приемно оборудване. Преработващо оборудване. Линии за сортиране. Опаковъчно оборудване. Периферно оборудване.

Атинапак ЕООД е търговска компания с представителство на редица европейски компании в областта на преработка, опаковането и подобряването в производството на хранителни и нехранителни продукти.

Ние предлагаме оборудване за опаковане и подготовка на продукти, започващо от приемането на суровата продукция до експедицията ѝ.

Биологичен натурален мед

Велико Търново
Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Еко Инвест – 2009 ООД

Стара Загора
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

"ДИМЕКС 2007" ЕООД

Ямбол
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Сейфти Ко

София област
ВИЖ ПРОФИЛА