Асоциация БГ Храна

Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Култивиране на гъби и търговия,Консултантски фирми в агро-сектора

„Асоциация БГ Храна” има удоволствието да Ви покани на първото Специализирано изложение „БГ Храна и приятели” за храни и напитки, което ще се състои от 11.12.2015 до 13.12.2015 г. в Палата №7 на Международен панаир Пловдив. Паралелно с изложението слагаме началото и на Бизнес конференция „БГ Храна – предизвикателства и възможности”, която ще се проведе на 11.12.2015г. в конферентната зала на палата 7 на Международен панаир - Пловдив. Изложението и конференцията ще бъдат с международно участие.

 

Договорили сме специални цени за изложителите, без такса регистрация и без такса посетители. Конференцията и изложението имат амбицията да се превърнат в ежегоден бизнес форум на хранителната индустрия и да предложат сериозна дискусия. Предлагаме на вашето внимание и пакети за спонсорство на конференцията и изложението, ако желаете да подкрепите тези важни за българската хранителна индустрия събития.

АЛФА АГРИ ООД

Пловдив
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Аква Ланд Къмпани ЕООД

Русе
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Абадона ЕООД

Хасково
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА