Асоциация БГ Храна

Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Животновъдство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Печларство и търговия,Птицевъдство и търговия,Зайцевъдство и търговия,Отглеждане и пазар на охлюви,Производство и търговия с билки,Култивиране на гъби и търговия,Консултантски фирми в агро-сектора

„Асоциация БГ Храна” има удоволствието да Ви покани на първото Специализирано изложение „БГ Храна и приятели” за храни и напитки, което ще се състои от 11.12.2015 до 13.12.2015 г. в Палата №7 на Международен панаир Пловдив. Паралелно с изложението слагаме началото и на Бизнес конференция „БГ Храна – предизвикателства и възможности”, която ще се проведе на 11.12.2015г. в конферентната зала на палата 7 на Международен панаир - Пловдив. Изложението и конференцията ще бъдат с международно участие.

 

Договорили сме специални цени за изложителите, без такса регистрация и без такса посетители. Конференцията и изложението имат амбицията да се превърнат в ежегоден бизнес форум на хранителната индустрия и да предложат сериозна дискусия. Предлагаме на вашето внимание и пакети за спонсорство на конференцията и изложението, ако желаете да подкрепите тези важни за българската хранителна индустрия събития.

Бартлик Интернешънъл ООД

Пловдив
Животновъдство и търговия, Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Зареждане и заверка на пожарогасители София

София област
Сервизи за земеделска техника, Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Централна Консултантска Компания ООД

София област
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА