АГРОТЕХНИКИ И КО ООД

Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД е фирма със седалище град Карнобат, Индустриална зона Север. Фирмата разполага с бази в Стара Загора, Силистра, Разград и Добрич. АГРОТЕХНИКИ И КО e основана през 1991 година с предмет на дейност продажба на селскостопанска техника и резервни части.

 

Благодарение на активната си дейност и предлаганите качествени машини, фирмата се е наложила и утвърдила на българския пазар и има клиенти в цялата страна. Днес фирмата разполага с големи складове за резервни части, сервизни бази и мобилен сервиз.
 

Ние предлагаме богата гама от земеделска техника - трактори, комбайни, дискови брани, култиватори, плугове, продълбочители, чизели, валяци, сеялки, пръскачки, торачки, мулчери, косачки, сенообръщачи, сламопреси, миксери, ремаркета и други.

 

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД работи на базата на взаимноизгодно сътрудничество с европейски и американски фирми, лидери в производството на селскостопанска техника като: CLAAS, MAIZCO, MASCHIO GASPARDO, SaMASZ, AGREX, GASCON, NARDI, HATZENBICHLER, FANTINI, AGROMA, EBAK, COMET, ARAG, BIANCHI, ANNOVI и други.

 

Равноправни партньори на фирмата са земеделски кооперации, частни земеделски стопани и крупни арендатори. Предлаганата техника позволява да се задоволят нуждите нa производители с различни финансови възможности. Ние и нашият екип от специалисти в бранша се стараем да бъдем максимално полезни на нашите клиенти!

Гленком ЕООД

Сливен
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Карго Профил ООД

Пловдив
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

ВИ ЕЛ БРОКЕР ООД

Пловдив
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА