Агродимекс

Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества

Фирма Агродимекс е една от най-големите български агро-фирми, чиято продукция и услуги са добре известни в страната и се ползват с интерес и търсене от страна на производителите.


  Ежегодно нашата компания организира най-луксозните  бизнес-туристически пътувания в бранша  за своите дългогодишни клиенти.


  Дори и в това свое начинание фирмата залага на 101 процента на качеството:

-луксозни трансфери, топ атракции, забележителности, екстравагантни и традиционни храни, напитки

и нощувки в най-пищните 5 звездни хотели в света.

 
  Само за 2012 г. и 2013 г. по над 80 производители на година  от цялата страна посетиха топ дестинации като :

 
- Холандия
- Бали
- Сингапур
- Куала Лумпур
- Бразилия
- Аржентина
- Испания
- Италия


  За 2014г. нашите намерения са бройката да се повиши на над 100 земеделски производители.


  Ние заемаме устойчиво място на пазара, като от година на година нашата дейност се развива все по - пълноценно.


  Основните ни усилия са насочени към осигуряване на нашите многобройни потребители с необходимия асортимент и качество на стоки и услуги, на съответното Европейско ниво.


  Агродимекс е  синоним на компетентност и опит, натрупан в тясно сътрудничество с нашите клиенти, както и в партньорството ни и деловите контакти с Водещи международни фирми производители на семена, препарати и торове.


  Нашият авторитет на надежден партньор ни дава възможност за делови контакти с най - авторитетните Международни фирми, което  означава  високо качество на представените от нас продукти, както и широк асортимент на  семена, препарати и торове за селскостопанските производители.


  Базата за постигане на максимални добиви от селскостопанските култури е използването на съвременни интензивни технологични ресурси - семена от високопродуктивни сортове и хибриди, най - новите и ефикасни торове и препарати за растителна защита.


  Богатият асортимент на продукти, предлагани от Агродимекс, дава възможност да се осъществи комплексна технология за отглеждане на редица култури с високодобивни семена и хибриди, изпитани в различни почвено - климатични условия на страната, и торове и препарати за растителна защита, съобразени с най-новите изисквания.


  Сами по себе си пестицидите например са само технологични средства. Гаранцията за резултата е правилното им използване. Фирма Агродимекс подхожда комплексно към решаването на проблемите на потребителите и предлага най - правилното реализиране на тези ресурси.


  Фирмата има свои подразделения в повечето райони на страната. Благодарение на нашия практически опит и знания, целеустремеността и творческия подход към работата, нашите специалисти бързо реагират на изискванията на селскостопанските производители.
 


  Благодарение на качественото обслужване, технологичната и техническа подкрепа, фирма Агродимекс е толкова популярна сред потребителите.

''РУСКОВ - АГРО 2014'' ЕООД

Пловдив
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

АГРОСЕЛС

Благоевград
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Форест Билдинг Къмпани ЕООД

Плевен
Производство и търговия с билки
ВИЖ ПРОФИЛА

Мадия - Мария Спасова ЕТ

Велико Търново
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Еупро БГ

Стара Загора
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА