АГРОБИО БЪЛГАРИЯ ООД

Торове и подхранващи вещества

Агробио България ООД е регистрирана през 2008 година. Основен предмет на нейната дейност е търговия с продукти за биологичното земеделие. Мисията и каузата на дружеството е „да възстановим и използваме силата на естественото плодородие“ прилагайки най-съвършенните, подсказани ни от природата технологии.

Продуктите ни могат да се използват с успех и в конвенционалното земеделие, като на биопроизводителите предоставяме необходимите им сертификати и регистрации за пред сертифициращите органи. 

Фирмата има установени партньорски отношения с научни лаборатории и утвърдени производители от ЕС и САЩ. За някои от тях е представител за България, а на други и за страните от Балканския полуостров.  За ицминалите години успяхме да изградим  стабилни търговски взаимоотношения с дружества от Сърбия, Гърция, Македония и други.

АГРОБИО БЪЛГАРИЯ ООД е член е на Българската Асосиация Биопродукти и на Асосиация Български пипер. Фирмата е привилегирован партньор на Българската асоциация  на малинопроизводителите.

 

Агроаптека Макадамия 05 Пловдив

Пловдив
Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества, Семена и разсади
ВИЖ ПРОФИЛА

„Зомаш” ООД

Ямбол
Зърнопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Кей маркс ЕООД

Ловеч
Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Булпартс ООД

София област
Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА