Агрекс БГ

Селскостопанска техника

Фирма Агрекс БГ прави своя дебют на българския пазар на селскостопанска техника, като официален представител на марката McCormick.

 

Портфолиото на фирмата е фокусирано само върху висококачествени продукти, съобразени изцяло с нуждите на българските земеделци и характеристиките на родния пазар на селскостопанска техника.

 

Фирмата е създадена най-вече поради възможможността да представлява марката McCormick в България.


McCormick е част от групата на Argo Тractors и една от най-старите фирми за призводство на земеделска техника. Към настоящия момент марката предлага трактори в диапазона от 30 до 230 к.с., включително и разнообразна гама от лозаро-овощарски трактори. Очаква се в края на 2013 г. да излезе нова серия трактори с безстепенна Vario трансмисия и мощност 280 к.с. Това ще даде възможност фирмата да покрие още повече пазарни ниши, както и да отговори на нарастващите изисквания на клиентите.

 

Освен тракторите McCormick, фирма Агрекс БГ ще предлага топ продуктите на американския производител на почвообработваща и сееща техника Great Plains mfg - доказан лидер на българския пазар.

 

Lely - световният лидер в областта на сеноприбиращата, балираща и силажна техника, също е включен в богатото портфолио на фирмата. Машините Lely са изключително подходящи за нуждите на животновъдните стопанства в страната.

ВАЙПЪРС БГ ЕООД

Враца
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Агро Акаунт ЕООД

Варна
Селскостопанска техника, Препарати за растителна защита, Торове и подхранващи вещества, Резервни части за агро техника, Сервизи за земеделска техника, Семена и разсади, Фуражи и хранителни добавки, Зърнопроизводство и търговия, Животновъдство и търговия, Зеленчукопроизводство и търговия, Овощарство и търговия, Лозарство и винарство, Био-производство и био-продукти, Печларство и търговия, Птицевъдство и търговия, Зайцевъдство и търговия, Отглеждане и пазар на охлюви, Производство и търговия с билки, Култивиране на гъби и търговия, Софтуер за земеделие и ферми, Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

"Агро Консулт Сървиз"

Пловдив
Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Адмирал БГ - 1 ЕООД

Варна
Други селскостопански фирми, Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Интеграл Инвестмънт ЕООД

София област
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА