Агрекс БГ

Селскостопанска техника

Фирма Агрекс БГ прави своя дебют на българския пазар на селскостопанска техника, като официален представител на марката McCormick.

 

Портфолиото на фирмата е фокусирано само върху висококачествени продукти, съобразени изцяло с нуждите на българските земеделци и характеристиките на родния пазар на селскостопанска техника.

 

Фирмата е създадена най-вече поради възможможността да представлява марката McCormick в България.


McCormick е част от групата на Argo Тractors и една от най-старите фирми за призводство на земеделска техника. Към настоящия момент марката предлага трактори в диапазона от 30 до 230 к.с., включително и разнообразна гама от лозаро-овощарски трактори. Очаква се в края на 2013 г. да излезе нова серия трактори с безстепенна Vario трансмисия и мощност 280 к.с. Това ще даде възможност фирмата да покрие още повече пазарни ниши, както и да отговори на нарастващите изисквания на клиентите.

 

Освен тракторите McCormick, фирма Агрекс БГ ще предлага топ продуктите на американския производител на почвообработваща и сееща техника Great Plains mfg - доказан лидер на българския пазар.

 

Lely - световният лидер в областта на сеноприбиращата, балираща и силажна техника, също е включен в богатото портфолио на фирмата. Машините Lely са изключително подходящи за нуждите на животновъдните стопанства в страната.

ЗП \"НИКОЛАЙ КАМБЕРОВ\" ГР.КАЛОФЕР

Пловдив
Животновъдство и търговия,Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Мега плод ЕООД

Пловдив
Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Национална Почвена Служба

София област
Торове и подхранващи вещества,Зърнопроизводство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Софтуер за земеделие и ферми,Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Би Си Си Хандел – мляко и млечни продукти

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

ПАО магазини

Разград
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА