Агрекс БГ

Селскостопанска техника

Фирма Агрекс БГ прави своя дебют на българския пазар на селскостопанска техника, като официален представител на марката McCormick.

 

Портфолиото на фирмата е фокусирано само върху висококачествени продукти, съобразени изцяло с нуждите на българските земеделци и характеристиките на родния пазар на селскостопанска техника.

 

Фирмата е създадена най-вече поради възможможността да представлява марката McCormick в България.


McCormick е част от групата на Argo Тractors и една от най-старите фирми за призводство на земеделска техника. Към настоящия момент марката предлага трактори в диапазона от 30 до 230 к.с., включително и разнообразна гама от лозаро-овощарски трактори. Очаква се в края на 2013 г. да излезе нова серия трактори с безстепенна Vario трансмисия и мощност 280 к.с. Това ще даде възможност фирмата да покрие още повече пазарни ниши, както и да отговори на нарастващите изисквания на клиентите.

 

Освен тракторите McCormick, фирма Агрекс БГ ще предлага топ продуктите на американския производител на почвообработваща и сееща техника Great Plains mfg - доказан лидер на българския пазар.

 

Lely - световният лидер в областта на сеноприбиращата, балираща и силажна техника, също е включен в богатото портфолио на фирмата. Машините Lely са изключително подходящи за нуждите на животновъдните стопанства в страната.

Байкал ЕМ1

София област
Торове и подхранващи вещества
ВИЖ ПРОФИЛА

Би Си Си Хандел – мляко и млечни продукти

София област
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

Свемар Агро ООД

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Мадара АГРО ЕООД

Шумен
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА

Креатив Василеви ЕООД

Добрич
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА