Адмирал БГ - 1 ЕООД

Други селскостопански фирми,Консултантски фирми в агро-сектора

"Адмирал БГ - 1" ЕООД е фирма с основен предмет на дейност - посредничество при търговия със земеделска земя и арендуването й. 

Стабилните позиции на фирмата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. Предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията със земеделска земя. 

Агенция "Адмирал БГ - 1" ЕООД извършва посредническа дейност при покупки, продажби, наеми, оценки на имотите. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки. 

Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на земеделска земя. 

Сайтът на агенция "Адмирал БГ-1" ЕООД позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.

Агро Солей ООД

Велико Търново
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Мега плод ЕООД

Пловдив
Препарати за растителна защита,Торове и подхранващи вещества,Семена и разсади,Зърнопроизводство и търговия,Зеленчукопроизводство и търговия,Овощарство и търговия,Лозарство и винарство,Био-производство и био-продукти,Консултантски фирми в агро-сектора
ВИЖ ПРОФИЛА

Плаин и Ве

Русе
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника,Софтуер за земеделие и ферми
ВИЖ ПРОФИЛА

АГРОЛА ООД

Плевен
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника
ВИЖ ПРОФИЛА

БУЛАГРО МАШИНИ АД

Стара Загора
Селскостопанска техника,Резервни части за агро техника,Сервизи за земеделска техника
ВИЖ ПРОФИЛА