AdBlue / АдБлу

Селскостопанска техника

“ТСАКИ” ООД предлага AdBlue® от 2007г. През 2009г. съвместно с нашите партьори KRUSE GMBH и BlueSky Automotive Gmbh., започнахме производство на AdBlue® с цел оптимизирането на логистичните разходи и подобряване на конкурентноспособноста на марката BlueSky®, на територията на България. Производствената машина BlueLine Freelance е разработена и патентована от KRUSE Gmbh. Суровините за производството са с гарантирано качество и се внасят от Германия и Полша. До месец януари 2017г. качествения контрол на продукцията се извършва регулярно от нашите партньори. От февруари 2017г. ТСАКИ ООД има собствен лиценз за производство на AdBlue® с Германската Асоциация на автомобилострителите VDA –Verband der Automobilindustrie, чиято собственост е марката AdBlue® и тестовете за качество се извършват в лицензирани Европейски лаборатории.

            За нуждите на дистрибуцията и логистиката на продуктите, дружеството разполага със транспортно звено, опериращо и упражняващо транспортна дейност с лиценз за международен превоз на товари под № 14796/01.03.2016г.

            ТСАКИ ООД разполага със следния автопарк, който обезпечава безпрепятсвената и бърза доставка на AdBlue®:  3бр. Цистерни с помпа с TODO накрайник за зареждане на мобилни колонки за бензиностации, 2бр. бусове до 3,5т.

Доставките осъществяваме с цистерни с MIТ сертифицирани броячи.

 

 

Предлагаме Ви 1000 литра на цена 450 – 500лв или 0, 45 – 0, 50лв/л и 10л туби на цена 6, 50 без ДДС, с доставка до Ваш обект в СТРАНАТА. В случай, че не разполагате с чист контейнер (бидон, варел или други съдове за складиране) за AdBlue, ние можем да Ви предоставим такъв (оборотен) срещу депозит от 270лв за еднократен и 320лв за многократен контейнер. При следваща заявка се прелива (преточва). 

Предлагаме Ви оборудване за източване на AdBlue (електрическа помпа, магнитен пистолет и електронен разходомер) конфигурация Blue Line Comfort на цена 1090,00лв с гаранция една година на оборудването от датата на фактурата. 

 

Мария Кръстанова

Търговски представител

ТСАКИ ООД

+359 884 721 368

e-mail: [email protected]

Ет „ Елкос – Елена Делибозова”

Хасково
Зеленчукопроизводство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Валтабак ЕООД

Пловдив
Други селскостопански фирми
ВИЖ ПРОФИЛА

“Рин трейд 93″ ЕООД

Шумен
Животновъдство и търговия
ВИЖ ПРОФИЛА

Свемар Агро ООД

Варна
Селскостопанска техника
ВИЖ ПРОФИЛА